Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo aktorius Alecas Baldwinas prie savo namų apšaukė televizijos žurnalistę

Holivudo aktorius Alecas Baldwinas penktadienį įsivėlė į triukšmingą ginčą su televizijos žurnaliste prie savo namų Niujorke, kai jo žmona pasiskundė, jog ta moteris vos nesmogė jai mikrofonu.
Alecas Baldwinas su žmona Hilaria Thomas
Alecas Baldwinas su žmona Hilaria Thomas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Buvęs televizijos serialo „Roko 30“ žvaigždė penktadienį net tris kartus susirėmė su žiniasklaidos atstovais: jis išplūdo žurnalistą, prašiusį pakomentuoti žinią apie aktorių persekiojusios Genevieve Sabourin pasiuntimą už grotų ketvirtadienį, o vėliau buvo apkaltintas stumtelėjęs paparacą į stovintį automobilį, kai ėjo į kirpyklą.

A.Baldwinas vėl pateko į pirmuosius puslapius penktadienio popietę, apšaukęs žurnalistus, kai krovė daiktus į savo automobilį, prieš išvažiuodamas į savo namą Hamptonse.

Alecas Baldwinas
Alecas Baldwinas

Jo žmona Hilaria, išėjusi iš pastato nešdama jųdviejų dukrelę Carmen, paprašė fotografų negąsdinti kūdikio: „Ji bijo blyksčių – prašau, neblyksčiokite.“

Tuomet ji parodė į šviesiaplaukę televizijos žurnalistę, sakydama, kad ta moteris ketvirtadienį vos neužgavo jai veido mikrofonu. A.Baldwinas iškart priėjo prie reporterės ir pareikalavo, kad ji atsiprašytų Hilarios, tačiau ši atšovė: „Aš nepadariau nieko bloga, Alecai! Tavo žmona perdeda.“

Tuomet aktorius kreipėsi policijos pareigūnus, atvykusius nuvaryti žmonių nuo gatvės važiuojamosios dalies, suimti tą žurnalistę, sakydamas: „Matot tą šviesiaplaukę moterį? Noriu kad jai būtų pateikti kaltinimai.“ Policininkai pažadėjo išsiaiškinti padėtį, bet nieko nesulaikė.

Drama tęsėsi, kai A.Baldwinas įlipo į savo visureigį ir mėgino išvažiuoti, tačiau kliudė stovintį vieno fotografo automobilį. Aktorius pasisiūlė atlyginti žalą, bet reporteris esą jam pasakė nesirūpinti dėl šio nereikšmingo incidento, tad A.Baldwinas nuvažiavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius