-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Holivudo aktorius Leonardo DiCaprio Australijoje palaikytas plėšiku

Holivudo aktorius Leonardo DiCaprio netyčia išgąsdino pardavėją, kai įžengė į vieną juvelyrinių dirbinių parduotuvę Australijoje, užsidėjęs tamsius akinius ir užsimaukšlinęs ant galvos gobtuvą.
Leonardo DiCaprio slepia savo veidą nuo įkyruolių.
Leonardo DiCaprio slepia savo veidą nuo įkyruolių. / „Scanpix“ nuotr.

Filmo „Titanikas“ (Titanic) žvaigždė šiuo metu filmuojasi Australijoje režisieriaus Bazo Luhrmanno kuriamame filme „Didysis Getsbis“ (The Great Gatsby), o laisvalaikiu vaikštinėdamas po Sidnėjų užsuko į parduotuvę „Family Jewels“.

Tuo metu dirbusi pardavėja asistentė Linda labai išsigando, kai pamatė į parduotuvę įžengiančius du stambaus sudėjimo asmens sargybinius ir iš paskos jiems įeinantį L.DiCaprio, dėvintį akinius nuo saulės, marškinėlius su gobtuvu ir beisbolo kepuraitę.

Parduotuvės darbuotoja jau ketino pranešti savininkui Kane'ui Kefkensui apie gresiantį apiplėšimą, tačiau ji staiga atpažino aktorių.

K.Kefkensas pasakojo dienraščio „Sydney Daily Telegraph“ priedui „Confidential“: „Linda dirbo viena, o aš buvau nuėjęs netoliese išgerti kavos. Linda aptarnavo vieną klientą, kai įžengė du asmens sargybiniai. Klientas, pamatęs, kas dedasi, ištarė: „Atrodo prastai.“

„Linda pasiuntė klientą pakviesti manęs, manydama, kad parduotuvė tuojau bus apiplėšta šių vyrukų. Kol aš atėjau, Linda jau suprato, su kuo susidūrė, ir pranešė man, jog viskas gerai“, – pridūrė savininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius