Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždė Cruise'as vaidins filme „Misija neįmanoma IV“

JAV kino studija „Paramount Pictures“ antradienį paskelbė, kad aktorius Tomas Cruise'as vaidins ketvirtame filme „Misija neįmanoma“ („Mission: Impossible“), kuris turėtų pasirodyti ateinančiais metais.
Tomas Cruise'as
Tomas Cruise'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Holivudas

Jo prodiuseriais taps T.Cruise'as ir Jeffrey Jacobas Abramsas, kurie pastarąjį kartą bendradarbiavo 2006 metais, kurdami filmą „Misija neįmanoma III“ („Mission: Impossible III“).

Visuose šios serijos filmuose T.Cruise'as vaidino superagentą Itaną Hantą, kuris kovoja su blogiu ir gelbsti pasaulį.

Pirmosios dvi filmo „Misija neįmanoma“ dalys už pasaulyje parduotus bilietus iš viso uždirbo 1 mlrd. dolerių. Trečiasis filmas Jungtinėse Valstijose uždirbo 134 mln. dolerių ir šis rezultatas šiek tiek nuvylė kino pramonės ekspertus. Tačiau užsienyje „Misija neįmanoma III“ uždirbo 264 mln. dolerių ir įrodė, kad susižavėjimas T.Cruise'u pasaulyje dar neišblėso.

Tačiau prieš pasirodant filmui T.Cruise'o įvaizdžiui pakenkė atkaklus Scientologų bažnyčios tiesų skelbimas ir incidentas, kai jis per Oprah Winfrey televizijos pokalbių laidą užšoko ant vedėjos sofos ir viešai paskelbė mylintis aktorę Katie Holmes.

Išleidus „Misija neįmanoma III“, „Paramount“ nutraukė bendradarbiavimą su T.Cruise'u, todėl ilgai abejota, ar bus kuriamas dar vienas šios serijos tęsinys.

Tačiau antradienį „Paramount“ paskelbė, kad T.Cruise'as ir J.J.Abramsas, praeitą vasarą sukūrę filmą „Žvaigždžių kelias“, kuris sulaukė didelio populiarumo, sugalvojo originalią ketvirtos juostos „Misija neįmanoma“ dalies idėją ir vėl ketina suvienyti jėgas.

„Tomas ir J.J.Abramsas yra dideli talentai, o mes labai džiaugiamės galėdami su jais dirbti ir atnaujinti šią legendinę (filmų) seriją“, – sakoma „Paramount Pictures“ vadovo Brado Grey  pranešime.

Planuojama, kad J.J.Abramsas bus naujojo filmo prodiuseris, tačiau ieškoma kito režisieriaus. Jo scenarijų kuria Joshas Applebaumas ir Andre Nemecas pagal T.Cruise'o ir J.J.Abramso idėją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius