-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Holivudo žvaigždė Wesley Snipesas pradeda laisvės atėmimo bausmę

Holivudo aktorius Wesley Snipesas pradėjo trejų metų laisvės atėmimo bausmę švelniausio režimo kalėjime Pensilvanijoje, kai buvo nuteistas už vengimą mokėti mokesčius.
Wesley Snipesas
Wesley Snipesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trilogijos apie vampyrus „Ašmenys“ („Blade“) žvaigždė dvejus metus nesėkmingai bylinėjosi dėl 2008-aisiais priimtos teismo nutarties už tai, kad sąmoningai nepateikė trijų federalinio pajamų mokesčio deklaracijų.

W.Snipesui buvo nurodyta ketvirtadienį prisistatyti pareigūnams, tačiau aktoriaus advokatai griebėsi paskutinio šiaudo, mėgindami apsaugoti jį nuo kalėjimo. Teisininkai trečiadienį pateikė Floridos teismui dar vieną apeliaciją, reikalaudami, kad W.Snipeso byla būtų nagrinėjama iš naujo, kai paaiškėjo naujų faktų apie netinkamą prisiekusiųjų elgesį per 2008 metų procesą.

Šį prašymą nagrinės Okalos teismas Floridoje, tačiau posėdis vyks jau po W.Snipesui nustatyto galutinio termino, tad aktorius ketvirtadienį buvo priverstas atvykti į kalėjimą Pensilvanijoje.

Kalėjimų biuro atstovė spaudai Traci Billingsley tinklalapiui TMZ.com sakė: „Wesley Snipesas prisistatė į švelniausio režimo federalinio kalėjimo koloniją Makino federalinėje pataisos įstaigoje Bradforde, Pensilvanijoje.“

Pateikta naujausia apeliacija dėl netinkamo prisiekusiųjų elgesio susijusi su vieno neįvardyto 2008 metų procese dalyvavusio žiuri nario pranešimu, kuris anksčiau šiais metais buvo elektroniniu paštu atsiųstas W.Snipeso advokatams.

Prisiekusysis teigė, kad trys žiuri nariai jau buvo nusprendę, jog aktorius yra kaltas, dar nepradėjus nagrinėti jo bylos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius