Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždei Melui Gibsonui teismas suteikė teisę daugiau laiko būti su dukrele

Holivudo aktoriui ir režisieriui Melui Gibsonui teismas leido ilgiau lankyti savo mažametę dukrelę, dėl kurios globos jis bylinėjasi su savo buvusia gyvenimo drauge – ruse dainininke Oksana Grigorjeva.
Melas Gibsonas
Melas Gibsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Filmo „Narsioji širdis“ žvaigždė įnirtingai kovojo dėl mažosios Lucios globos, kai pora anksčiau šiais metais išsiskyrė, o O.Grigorjeva apkaltino jį užpuolimu per audringą barnį šių metų sausį.

M.Gibsono advokatai argumentuoja, kad O.Grigorjevos viešai išsakyti komentarai rodo, jog ji tėra suinteresuota pakenkti aktoriaus reputacijai. Jie reikalauja, kad Lucios globa būtų perduota M.Gibsonui, o jos motinai lankyti dukrelę būtų leidžiama tik dieną ir stebint.

Susipriešinę tėvai gegužę pasirašė sutartį, pagal kurią mergytės teisinė ir fizinė globa patikima jiems abiem. M.Gibsonui buvo leista per dvi savaites lankyti Lucią šešias dienas, su galimybe per pusę tokių vizitų nakvoti su dukrele.

O.Grigorjeva tikėjosi pasiekti, kad buvusiam jos partneriui nebebus leista pasilikti naktimis.

Ketvirtadienį ši byla vėl buvo nagrinėjama Los Andželo teisme, ir teisėjas Scottas Gordonas leido M.Gibsonui ilgiau būti su Lucia.

Šio sprendimo detalės kol kas neskelbiamos, tačiau šaltiniai sakė tinklalapiui TMZ.com, kad tėvui pridėtos tik kelios lankymo valandos per savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius