Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždei Melui Gibsonui už buvusios gyvenimo draugės užpuolimą skirtas trejų metų bandomasis laikotarpis

Holivudo aktoriui ir režisieriui Melui Gibsonui teismas skyrė trijų metų bandomąjį laikotarpį ir vienerių metų psichologinių konsultacijų kursą, kai jis neužginčijo kaltinimų dėl savo buvusios gyvenimo draugės sumušimo.
Melas Gibsonas
Melas Gibsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ši byla buvo iškelta pagal M.Gibsono buvusios partnerės Oksanos Grigorjevos ieškinį: moteris kaltina garsenybę ją užpuolus per įnirtingą barnį pernai sausį. Buvusi pora taip pat bylinėjasi dėl teisių į dukreles Lucios globą.

Aktoriui dėl įtariamo gyvenimo draugės sumušimo iš pradžių grėsė laisvės atėmimas, tačiau jo advokatai susitarė su Los Andželo prokurorais dėl lygtinės bausmės.

M.Gibsonas psichologines konsultacijas lankė nuo šių metų sausio ir turės jas tęsti dar 52 savaites iki kitų metų kovo 31 dienos.

Susitarimo sąlygose tai pat nurodoma, kad jis turės atlikti 16 val. visuomenei naudingų darbų ir sumokėti beveik 600 dolerių baudą (1 500 litų) baudą. Aktorius pasirinko padėti labdaros organizacijai „Mending Kids International“, kurios direktorių tarybai pirmininkauja jo buvusi žmona Robyn.

Teisėjas taip pat pareikalavo, kad filmo „Narsioji širdis“ žvaigždė susilaikytų nuo bet kokio jėgos ir pykčio demonstravimo, o su O.Grigorjeva jam leista palaikyti tik „taikius kontaktus“, praneša tinklalapis TMZ.com.

M.Gibsonas vėl stos prieš teismą birželio 9 dieną.

Tuo tarpu Los Andželo apygardos prokuratūra nusprendė nepateikti O.Grigorjevai kaltinimų dėl pinigų prievartavimo pagal jos buvusio sugyventinio ieškinį. Kino žvaigždė tvirtino, kad buvusi gyvenimo draugė jį šantažavo, grasindama paviešinti pernai įrašytu telefoniniu pokalbiu, kuriame girdima, kaip įpykęs M.Gibsonas plūsta O.Grigorjevą.

Šis garso įrašas buvo nutekintas žiniasklaidai, tačiau O.Grigorjeva tvirtina, kad įrašą žurnalistams perdavė ne ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius