-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Homoseksualus „Iksmenų“ režisierius Bryanas Singeris kaltinamas paauglio prievartavimu

Režisieriui Bryanui Singeriui (48 m.) trečiadienį pateikti kaltinimai dėl Michaelo Egano seksualinio prievartavimo tuo metu, kai jis buvo nepilnametis, skelbia „Variety“.
Režisierius Bryanas Singeris
Režisierius Bryanas Singeris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ieškinyje teigiama, kad „Iksmenų“ režisierius, kuris neslepia esantis gėjus, 1999-aisiais per prievartą tenkino savo seksualinę aistrą su Michaelu kai jam buvo 17 metų (dabar jam – 32-eji).

Režisierius paauglį svaigino alkoholiu ir narkotikais, papirkinėjo prabangiomis dovanomis ir kelionėmis bei suteikė galimybę dalyvauti aktorių atrankose, į kurias savo jėgomis vaikinas nebūtų patekęs.

Michaelo advokatas Jeffas Hermanas taip pat tvirtinta, kad režisierius paauglį, kuris tuo metu bandė tapti aktoriumi, girdė alkoholiu ir davė narkotikų. Kad prisiviliotų jaunuolį, režisierius esą pirko jam prabangias dovanas, privačiu lėktuvu skraidino į įvairias keliones bei suteikė galimybę dalyvauti aktorių ir modelių atrankose, į kurias savo jėgomis vaikinas greičiausiai nebūtų patekęs.

„Holivudas turi problemą su seksualiniu vaikų išnaudojimu, – ieškinyje teigia advokatas. – Tai pirmoji iš daugelio tokių bylų, kurias aš iškelsiu, nes tos aukos turi prabilti ir paviešinti šią problemą.“

Michaelas Eganas iš garsaus režisieriaus siekia prisiteisti neskelbiamą pinigų sumą, kuri bent iš dalies kompensuotų jo patirtą traumą.

Bryanas Singeris yra režisavęs tris populiariųjų „Iksmenų“ dalis (naujausia jų kino ekranus turi pasiekti dar šią gegužę), taip pat juostas „Valkirija“, kurioje vaidino Tomas Cruise'as, „Džekas milžinų nugalėtojas“, „Supermenas: sugrįžimas“ ir kt.

VIDEO: Naujausio Bryano Singerio darbo „Iksmenai: praėjusios ateities dienos“ anonsas

Žmonės.lt primena, kad seksualiniu išnaudojimu neseniai buvo kaltinamas ir kitas garsus režisierius – 78-erių Woody Allenas. Tiesa, jo istorija kur kas painesnė, mat jį pedofilija apkaltino jo įdukra Dylan Farrow. Iš tiesų dėl šios priežasties režisierius su buvusia širdies drauge aktore Mia Farrow bylinėjosi dar 1992-aisiais ir teismas nusprendė, kad režisierius savo mažametės įdukros netvirkino. Vis tik praėjus daugiau kaip dvidešimčiai metų Dylan Farrow vis dar tvirtina, kad režisierius ją prievartavo, o pats Woody Allenas tai kategoriškai neigia ir mano, kad tai jo buvusi sugyventinė Mia Farrow iš keršto jam sugalvojo šią istoriją ir įtikino tuomet septynerių metų mergaitę, kad ji buvo tvirkinama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius