Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į dienos šviesą išlindo Colino Firtho žmonos romanas su vaikystės draugu: šis dabar ją persekioja

Į dienos šviesą išlindo „Bridžitos Džouns dienoraščio“ žvaigždės Colino Firtho slėptos šeimos paslaptys – pasirodo, prieš keletą metų jo žmona buvo užmezgusi romaną su savo vaikystės draugu, o šis dabar ją persekioja. Moteris buvo priversta kreiptis į pareigūnus, o aktorius – atskleisti faktą, kad jo 20 metų trukusi ir aplinkinių tobula laikyta santuoka vos nesubyrėjo.
Colinas Firthas su žmona Livia Giuggioli
Colinas Firthas su žmona Livia Giuggioli / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šios savaitės pradžioje „Oskaro“ laureato Colino Firtho (57 m.) žmona italė Livia Giuggioli (48 m.) kreipėsi į policiją tvirtindama, kad ją persekioja žurnalistas Marco Brancaccia (55 m.) ir gąsdina bauginančiomis žinutėmis su grasinimais.

Tačiau neilgai trukus į dienos šviesą išlindo pikantiškos detalės – pasirodo, tasai persekiotojas yra Livios vaikystės draugas, o su juo moteris buvo užmezgusi romaną, kai trumpam buvo išsiskyrusi su vyru.

Galiausiai Livia ir Colinas nutarė nebesiskirti ir toliau likti kartu, tad ji nutraukė trumpai gyvavusį ryšį su Marco. Tačiau šis nuo moters nebeatstoja, tad jai nebeliko nieko kito, kaip tik kreiptis į policiją.

Ši informacija tapo tikra bomba britų žiniasklaidoje, mat iki tol niekas nė nežinojo, kad Colino Firtho ir jo žmonos santuoka buvo pakibusi ant plauko ir kad jie netgi buvo trumpam išsiskyrę.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Colinas Firthas su žmona Livia Giuggioli
AFP/„Scanpix“ nuotr./Colinas Firthas su žmona Livia Giuggioli

„Prieš keletą metų Colinas ir Livia buvo priėmę privatų sprendimą išsiskirti. Per tą laiką Livia turėjo trumpą ryšį su buvusiu draugu ponu Brancaccia. Tačiau Firthai vėl yra kartu, – tokį viešą pranešimą išplatino aktoriaus atstovas spaudai. – Nuo to laiko ponas Brancaccia pradėjo kelis mėnesius trukusią gąsdinančią grasinimų kampaniją, kurios didžioji dalis yra dokumentuota. Dėl akivaizdžių priežasčių, Firthai niekada neturėjo jokio noro, kad šis reikalas taptų viešas.“

Kadras iš filmo/Renee Zellweger ir Colinas Firthas filme „Bridžitos Džouns kūdikis“
Kadras iš filmo/Renee Zellweger ir Colinas Firthas filme „Bridžitos Džouns kūdikis“

Pranešama, kad Marco Brancaccia Livią Giuggioli persekioti pradėjo 2016 metų rugsėjį, neva nepajėgęs susitaikyti su mintimi, kad ji grįžo pas vyrą. Jis kaltinamas tuo, kad grasino Liviai parašyti kompromituojančius straipsnius apie ją ir jos vyrą. Livia pareigūnams sakė nuolat gyvenanti įtampoje ir mananti, kad Marco ją gali sekti.

Tuo tarpu pats Marco Brancaccia, dirbantis Italijos naujienų agentūroje „Ansa“, neigia persekiojęs Livią.

„Mano „persekiojimas“ susideda iš dviejų žinučių, kurias aš išsiunčiau jai po mūsų santykių pabaigos 2016-ųjų birželį, ir elektroninio laiško. Parašiau tą laišką Colinui, kuriame papasakojau apie savo santykius su Livia, ir dabar gailiuosi jį išsiuntęs. O ji dabar parašė skundą dėl manęs bijodama, kad aš paviešinsiu tai, ką ji man papasakojo apie savo santuoką bei darbą“.

Kadras iš filmo/Colinas Firthas ir Taronas Egertonas filme „Kingsman. Slaptoji tarnyba“
Kadras iš filmo/Colinas Firthas ir Taronas Egertonas filme „Kingsman. Slaptoji tarnyba“

15min primena, kad Colinas Firthas ir Livia Giuggioli susituokę yra 20 metų, jiedu augina du sūnus Lucą (16 m.) ir Matteo (13 m.). Šeima gyvena Londone, tačiau turi namus ir Umbrijos regione Italijoje. Pradėjęs susitikinėti su Livia, britas Colinas Firthas išmoko italų kalbą, o pernai aktorius net gavo Italijos pilietybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius