Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Harry ranką įsikibti norėjusi Meghan Markle atsako nesulaukė: žiūrėkite, kaip sukosi iš situacijos

Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan iki vestuvių nevengė demonstruoti šiltų jausmų viešumoje – susikibdavo už rankų, apsikabindavo ir pan. Tačiau tapus oficialiais sutuoktiniais jų elgesys vienas kito atžvilgiu gali pasikeisti, kaip nutiko ir princui Williamui su jo žmona Catherine.
Sasekso hecogienė Meghan, princas Harry ir karalienė Elizabeth II
Sasekso hecogienė Meghan, princas Harry ir karalienė Elizabeth II / „Scanpix“ nuotr.

Po vestuvių princas Harry ir Meghan Markle dar nedaug kartų rodėsi viešumoje, bet per Jaunųjų lyderių priėmimą Bakingamo rūmuose buvo akivaizdu, kad jų tarpusavio bendravimas tapo santūresnis.

„The Sun“ pavyko užfiksuoti momentą, kuomet tame renginyje Meghan bandė siekti savo vyro rankos, kad susikibtų, tačiau šis labai mikliai ją patraukė, leisdamas suprasti, jog dabar tam ne laikas ir ne vieta. Sukdamasi iš padėties, Meghan mikliai ėmė tvarkytis plaukus.

Tačiau tai vargu ar yra ženklas apie problemas rojuje – veikiau tiesiog įprotis susikibti rankomis su mylimu žmogumi, kuris, pasikeitus aplinkybėms po vestuvių, viešumoje taip pat turės šiek tiek pasikeisti.

Žiūrėkite video:

VIDEO: Princas Harry išvengė su juo susikibti mėginusios Meghan Markle rankos

Nors viešai rodomi jausmai karališkosioms poroms nėra draudžiami, tačiau tai vis tiek yra nerašyta taisyklė – viešose vietose už rankų nesilaikoma. Tai ypač galioja esant karalienei Elizabeth II šalia – ji pati niekada to nedarė su savo vyru princu Phillipu, to paties tikisi ir iš savo vaikų bei anūkų.

O tame renginyje, kai Harry atsisakė paimti Meghan ranką, jie dalyvavo kartu su karaliene, kuri, beje, stovėjo visai čia pat, tad viskas labai lengvai paaiškinama.

Beje, Harry brolis Williamas ir jo žmona Catherine sąžiningai paiso šios taisyklės, tad gali būti, jog ir viešų jausmų išraiškų tarp Harry bei Meghan išvysime vis mažiau ir mažiau.

„Labai aišku, kad Williamas ir Kate yra labai artimi, tačiau jie nejaučia poreikio įrodinėti savo meilės – ypač kai dalyvauja oficialiuose valstybės renginiuose“, – portalui „The Daily Mail“ komentavo kūno kalbos ekspertas Robinas Kermodetoldas.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hecogienė Meghan
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hecogienė Meghan

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius