Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į JAV grįžęs Justinas Bieberis Los Andželo oro uoste buvo tardomas kelias valandas

Popdievaitis Justinas Bieberis (20 m.) po kelionės į Japoniją norėdamas grįžti į JAV susidūrė su sunkumais – ketvirtadienį Los Andželo oro uoste jį sulaikė imigracijos pareigūnai.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš Kanados kilusį atlikėją pareigūnai sulaikė ir tardė penkias valandas bei neleido jam patektį į šalį. Galiausiai atlikėjas buvo paleistas, o šaltiniai iš jo aplinkos „US Weekly“ tvirtina, kad dainininkas buvo sulaikytas „įprastai antrinei apklausai“, o ne dėl to, kad jo nenorėjo įleisti į JAV.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis teisme
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis teisme

Žmonės.lt primena, kad dar sausį amerikiečiai pradėjo rinkti parašus po peticija, kuria prašoma deportuoti problemišką atlikėją iš šalies.

Minimali riba, kurią peržengus JAV prezidento Baracko Obamos administracija įsipareigoja peržiūrėti peticiją ir duoti savo atsakymą, yra 100 tūkst. parašų, o šiuo metu peticiją yra pasirašę jau apie 274 tūkst. žmonių. Vis tik šią savaitę Baltieji rūmai pareiškė, kad nekomentuos šios peticijos ir perėjo prie rimtesnių imigracijos klausimų. Teisės ekspertai sako, kad praktiškai nėra šansų, jog Justinas Bieberis būtų deportuotas iš šalies, nes atlikėjo bėdos su policija dar nėra tokios rimtos, kad tai būtų pagrindas jį deportuoti.

Šiuo metu atlikėjo pavardė figūruoja keliose bylose – sausį Majamyje jis buvo sulaikytas neblaivus prie vairo, be galiojančio vairuotojo pažymėjimo ir dar įtariama, kad tuo metu jis dalyvavo nelegaliose gatvės lenktynėse. Dainininkas taip pat įtariamas dėl vandalizmo, jo namuose Los Andžele buvo atlikta krata. Jeigu bus įrodyta, kad Justinas Bieberis yra susijęs su šia vandalizmo byla, tai jau gali baigtis rimčiau, mat kiaušiniais apmėtydamas namą jis suniokojo kito žmogaus turtą ir pakenkė kitam žmogui. Kadangi atlikėjas JAV gyvena naudodamasis darbo viza, jo už tai gal ir nedeportuotų, tačiau atėjus metui atnaujinti vizą jis galėtų nebesulaukti malonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius