Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į ką panašūs garsenybių vaikai? (nuotraukos)

Ne paslaptis, kad garsenybės yra kopijuojamos tūkstančių gerbėjų visame pasaulyje, tačiau kartais netikėtumu tampa ir sąmoningas ar ne žvaigždžių vaikų panašumas į pasaulio žymiausiuosius.
Rihanna
Rihanna / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pavyzdžiui, kai aktorė Angelina Jolie su savo mažosiomis atžalomis – įvaikiais Maddoxu, Zahara, Paxu ir dukrele Shiloh Nouvel – žengė per Japonijos oro uostą, sudėtinga buvo nepastebėti, kokia mažoji Shiloh panaši į savo tėvą Bradą Pittą jaunystėje. Kaip berniukas mėgstanti rengtis 4-metė, kaip du vandens lašai panaši į garsųjį aktorių. Net Shiloh šukuosena sutampa su tėvo kadaise turėtąja. Neabejotinai mergaitė yra „tėčio dukrelė“, nors B.Pittas yra minėjęs, kad Shiloh labiau mėgsta būti vadinama Johnu.

Shiloh ir B.Pittą pamatyti galite čia.

Kitas netikėtas panašumas garsenybių pasaulyje – aktoriaus Willo Smitho 9-metė dukra Willow stulbinamai panaši į Rihanną. Nors mergaitės tėvai yra ir garsūs, ir stilingi, ieškodama savojo idealo, akivaizdu, Willow nutarė atsigręžti į poppasaulį. W.Smitho duktė su tėvu jau yra pasirodžiusi didžiajame ekrane (filme „Aš – legenda“). „Willow tikrai yra įkvėpta Rihannos, nors ir stengiamės, kad ji turėtų savo stilių, nebūtų mažoji Rihannos versija“, – hollywoodlife.com sakė mergaitės stilistė, kuri rūpinasi ir Rihannos išvaizda, Mariel Haenn.

Willow ir Rihanną pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius