Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į muštynes įsivėlęs Chrisas Brownas pristatytas į areštinę

Amerikiečių dainininkas Chrisas Brownas (24) sekmadienį įsivėlė į konfliktą, per kurį vienam vyrui prireikė medikų pagalbos, praneša „People“.
Chrisas Brownas koncerto Kanuose metu
Chrisas Brownas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Chrisas Brownas

Konfliktas tarp Ch.Browno ir visuomenei nežinomo vyro įvyko sekmadienį apie 4.30 val. ryto prie vieno Vašingtono viešbučio. Pranešama, kad Ch.Brownas smogė vyrui į veidą, bet jis atlikėjui atgal netrenkė.

Pranešama, kad jokie ginklai muštynių metu nebuvo panaudoti, o anot policininkų, Ch.Brownas nebuvo paveiktas jokių psichotropinių medžiagų – jis nebuvo apsvaigęs nei nuo alkoholio, nei nuo narkotikų.

Nuo žinomo atlikėjo nukentėjęs vyras išvežtas į ligoninę, jam sulaužyta nosis, tačiau po medikų apžiūros iš jos buvo paleistas namo. Ch.Brownas ir jo asmens sargybinis pristatyti į areštinę, kur abu turi laukti pirmadienį vyksiančio teismo posėdžio.

Nukentėjusysis TMZ pasakojo, kad su savo draugu leido laiką šalia viešbučio, kai pamatė dvi merginas, kurios norėjo nusifotografuoti su garsiu atlikėju. Jie sugalvojo pajuokauti ir įlindo į kadrą, o tai ir suerzino Ch.Browną. Prieš smogdamas vienam iš vaikinų atlikėjas pasakė: „Man nepatinka visas šitas gėjų š****, užtat patinka boksas“.

Ch.Browno versija yra kiek kitokia – jo aplinkos šaltiniai tvirtina, kad tie du vyrukai bandė ne sugadinti merginų nuotrauką, o įsibrauti į šalia stovėjusį Ch.Browno turo autobusą.

Blogiausia, kas gali laukti lygtinio paleidimo taisykles pažeidusio Ch.Browno – tai ketveri metai kalėjime.

Savo agresija Ch.Brownas pagarsėjo 2009-aisiais, kai sumušė tuometinę savo mylimąją dainininkę Rihanną. Tąkart vyras kaltę išpirko dirbdamas viešuosius darbus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius