-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Į pogrindį pasitraukusią Sandrą Bullock guodžia senas draugas

Žiniasklaidoje pasirodžius pranešimų apie vyro neištikimybę, šiemet „Oskarą“ pelniusi Sandra Bullock pasitraukė iš viešumos. Paramos ir paguodos garsi aktorė ieško tik pačių artimiausiųjų būryje.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pavyko išsiaiškinti People.com, vienu svarbiausių žmonių S.Bullock šiuo laikotarpiu tapo George‘as Lopezas. Jis net keletą sykių buvo pastebėtas einantis į aktorės namus. 2006-aisiais interviu žurnalui „People“ jis tvirtino, kad „Sandra Bullock suteikė jam gyvenimą“.

Jų pažintis buvo darbinė – S.Bullock ieškojo lotynų amerikiečių kilmės talentų, o kažkas iš aplinkinių papasakojo apie G.Lopezą. Tuo metu vyras buvo mažai žinomas komediantas. Tam, kad pirmąsyk pamatytų nupasakotą komiko šou, S.Bullock netingėjo skirti valandos kelionei automobiliu. Po dvejų metų ji jau buvo populiaraus G.Lopezo televizijos šou vykdomoji prodiuserė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./George'as Lopezas
George'as Lopezas

„Kai pirmąsyk susitiko mano ir Sandy akys, ji tapo tuo žmogumi, kuris visada tesėjo savo žodį ir rūpinosi manimi bei mano šeima. Aš ją dievinu“, – anksčiau yra sakęs G.Lopezas.

Beje, S.Bullock ne kartą jo televizijos šou buvo pasirodžiusi ir kaip kviestinė viešnia. Komikas ir aktorė yra geri bičiuliai nuo 2000-ųjų.

People.com žurnalistai juokauja, kad prieš daug metų G.Lopezui pirmąjį telefoną „BlackBerry“ padovanojusi jo guodžiama S.Bullock sulaukia pelnyto atpildo už gerą širdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius