Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į šeštą dešimtį įkopusi Elizabeth Hurley – jaunatviškumo įsikūnijimas: gerbėjai negaili komplimentų

Aktorė Elizabeth Hurley (54) šiuo metu mėgaujasi poilsiu Maldyvuose. Įprasta, kad žinomos moters asmeninėje socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje gausu pavydą keliančių nuotraukų iš atostogų su įspūdingais gamtos vaizdais. Tačiau naujausiose fotografijose dėmesį kausto ne egzotiška aplinka, o centre atsidūrusi jaunatviškumu spinduliuojanti aktorė.
Aktorė Elizabeth Hurley
Aktorė Elizabeth Hurley / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Elizabeth Hurley

E.Hurley pasidalijo fotografijomis, kuriose ji įamžinta sėdinti ant viešbučio lovos kūną pridegdama antklode ir plačiai besišypsanti į kamerą.

„Visada tikiuosi gauti pusryčius į lovą, jei pademonstruosiu pakankamai mielą veidelį“, – su sekėjais flirtavo ryškų makiažą pasidariusi aktorė.

E.Hurley socialinio tinklo paskyroje gausu ir nuotraukų, kuriose ji demonstruoja prižiūrėtą kūną, jį pridengdama savo pačios kurtais maudymosi kostiumėliais.

Komplimentų kino ir televizijos aktorei dėl jos išvaizdos negailėjo ir sekėjai. Komentaruose jie rašė „atrodai lyg būtum 30-ies“, „tu nesensti“, o vienas E.Hurley gerbėjas teigė, kad ji – „karščiausia jos kartos moteris“.

Vasarą 54-ąjį gimtadienį atšventusi E.Hurley anksčiau yra minėjusi, kad dėl tokios figūros ji per daug nesistengia: „Nesilaikau jokio griežto sporto rėžimo, bet esu labai aktyvi. Savaitgaliais su savo šunimis ilgai vaikštau. Kasdien stengiuosi atlikti tempimo pratimus. Retkarčiais užsiiminėju joga ar pilatesu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius