Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Identiškos dvynės draugauja su tuo pačiu vyru, bet susituokti negali: draudžia įstatymas

Identiškos dvynės Anna ir Lucy DeCinque ne tik atrodo visiškai vienodai, bet ir gyvena, galima sakyti, vieną gyvenimą. Jau ne vienerius metus sesės dalijasi tuo pačiu vyru, tačiau panorus santykius įteisinti jos susidūrė su dilema: tokią trijų asmenų santuoką tiesiog draudžia įstatymas.
Identiškos dvynės Anna ir Lucy DeCinque ir jų mylimasis Benas
Identiškos dvynės Anna ir Lucy DeCinque ir jų mylimasis Benas / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Santuoka

Australės Anna ir Lucy DeCinque save vadina „pačiomis identiškiausiomis dvynėmis“ pasaulyje. Ir nors jau gimė identiškos, vis tiek išleido per 250 tūkst. dolerių įvairioms plastinėms ir grožio procedūroms, kad jų išvaizda nesiskirtų nė kiek.

Sesės išgarsėjo prieš keletą metų, kai pasaulyje plačiai paplito jų neįprasta meilės istorija – abi dalijasi vienu vyru. Su mechaniku Benu Byrne'u sesės draugauja nuo 2012 metų, trijulė ir gyvena kartu, tačiau panorus žengti kitą žingsnį jų santykiuose – susituokti – teko atsimušti į biurokratijos sieną.

„Instagram“ nuotr./Identiškos dvynės Anna ir Lucy DeCinque
„Instagram“ nuotr./Identiškos dvynės Anna ir Lucy DeCinque

Pagal Australijos įstatymus, poligamija draudžiama 1961-aisiais pasirašytu aktu, tad Anna ir Lucy negali abi ištekėti už to paties vyro.

Ieškodamos atsakymo, kaip išspręsti šią problemą, dvynės kreipėsi į Australijos televizijos laidą „Hughesy, We Have a Problem“.

„Gerai, tai mes turime bendrą partnerį Beną ir norėtume vieną dieną už jo ištekėti, bet Australijos įstatymai sako, kad mes negalime to padaryti – tai ką mums daryti?“ – laidoje klausia dvynės.

Kitoje laidoje sesės sakė, kad viliasi, jog vieną dieną joms pavyks pakeisti įstatymą ir jų svajonė ištekėti už Beno išsipildys.

„Instagram“ nuotr./Identiškos dvynės Anna ir Lucy DeCinque ir jų mylimasis Benas
„Instagram“ nuotr./Identiškos dvynės Anna ir Lucy DeCinque ir jų mylimasis Benas

„Na, meilės yra meilė – mes visi esame suaugę žmonės ir turėtume ištekėti už to pačio vyro. Mums tai tinka. Žmonės turi suprasti tai, mes nieko neskaudiname ir tokie santykiai mus tenkina, tad mes esam labai laimingos su Benu“, – sakė Anna.

Jai antrino Lucy: „Tikimės, kad vieną dieną mes galėsime susituokti su Benu. Tiesą sakant, mūsų mama ragina mus gimdyti, ir aš nežinau, kaip tai atrodys – nes mums reikia pastoti tuo pačiu metu. O Dieve, tik įsivaizduok, jei tu pastotum, o aš ne... Bet įsivaizduok ir kas būtų, jei abi pastotume tuo pačiu metu! Bet galų gale, tai sprendžiame ne mes – čia jau sprendžia gamta. Negali kontroliuoti tokių dalykų.“

Sesės taip pat sakė, kad dėl tokių neįprastų santykių daug spaudimo jaučia ir Benas – jo rankos taip pat surištos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius