-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ikoniško įvaizdžio atsisakiusi dainininkė Sia pastebėta parduotuvėje: pradėjo gerų darbų sezoną

Vieno JAV prekybos centro klientai Padėkos dienos proga gavo netikėtą dovaną – nepažįstama moteris sumokėjo už jų pirkinius. Tačiau, pasirodo, gerą darbą artėjant gražiausioms metų šventėms įgyvendino visai ne nežinoma dama, o pasaulinio garso dainininkė Sia, rašo Nypost.com.
Dainininkė Sia
Dainininkė Sia / Vida Press ir „Twitter“ nuotr.
Temos: 1 Sia

Palm Springse esančiame „Walmart“ prekybos centre lapkričio 29 d. Padėkos dienai apsipirkinėjusius amerikiečius nustebino paslaptinga moteris, pasak vieno internauto, prisistačiusi Ci Ci. Ji pranešė loterijoje laimėjusi nemažą sumą pinigų, kurią panaudos sumokėdama už šios parduotuvės klientų pirkinius.

Vėliau paaiškėjo, kad ta geraširdė dama – garsi australų atlikėja Sia Kate Isobelle Furler, visiems geriau žinoma kaip Sia, tokių hitų kaip „Cheap Thrills“, „Chandelier“ ir kitų autorė.

Įprastai scenoje pasirodanti su juodų ir baltų plaukų peruku, uždengiančiu beveik visą jos veidą, parduotuvėje Sia dėmesio bandė išvengti ne tik atsisakydama jos vizitine kortele tapusio įvaizdžio, bet ir vilkėdama neutralių spalvų drabužius. Galbūt dėl to dainininkei pavyko kurį laiką likti neatpažintai – tol, kol viena jos gerbėja neatskleidė tikrosios moters tapatybės.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dainininkė Sia
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dainininkė Sia

„Taigi, Sia šiandien sumokėjo už mano prekes, labai dėkoju!! Kokią gražią širdį ir sielą turi, kad nusprendei sumokėti už visus!! Atleisk, jog supratusi, kas esi, apie tai pasakiau visiems!! Bet šis gerumas privalo būti pripažintas!!!“ – tviteryje rašė dainininkės dosnumu apdovanota moteris, taip pat pasidalijusi ir kito žmogaus darytu vaizdo įrašu, peržiūrėtu beveik 4 mln. kartų. Jame matoma, kaip Siai atsilyginti už apmokėtą pirkinių krepšelį panorusi moteris įteikė jai gėlių puokštę.

„Kas kitas?“ – sakė rankoje kreditinę kortelę laikiusi ir prie kitų kasų skubėjusi Sia.

Už tokį savo, kaip teigė socialinio tinklo naudotojai, „nesavanaudišką poelgį“, dainininkė buvo giriama ir vadinama „geriausios širdies žmogumi muzikos industrijoje“ bei „angelu“. Žinoma, buvo ir tokių, kurie netikėjo žinomos moters gerumu, tikino, jog Sia norėjo būti atpažinta, o jos poelgis – nenuoširdus.

„Kai tai daroma nesiekiant būti atpažintiems – gražu, bet kai apie tai žino visa šalis – tai vadinama viešųjų ryšių triuku. Kam tai rūpi?“ – rašė vienas skeptikas.

Tuo tarpu kitas dainininkės gerbėjas pabrėžė, kad tą pačią savaitę vienai Ehlers-Danlos sindromą turinčių žmonių palaikymo grupei anonimas paaukojo 1 mln. dolerių. Dainininkė Sia – viena iš kelių šią genetinę ligą turinčių žinomų žmonių. Ehlers-Danlos sindromas taip pat diagnozuotas aktorėms Lenai Dunham ir Jameelai Jamil.

„Ehlers-Danlos draugija“ sulaukė anoniminės vieno milijono dolerių aukos. Galvoju, ar tai negalėjo būti Sia“, – svarstė kitas internautas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius