Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įkvepiančios įžymybių lieknėjimo transformacijos: kai kurios tapo neatpažįstamos

Svorio mažinimo kelionė – neatsiejama ir nuo pasaulinio lygio garsenybių. Nesvarbu, ar jos lieknėja, kad galėtų vaidinti baleriną, ar didėja iki gladiatoriaus ūgio, garsenybėms dažnai tenka smarkiai ir greitai pakeisti savo figūrą, jog galėtų atlikti vaidmenis arba pateisinti kritiškos publikos lūkesčius. 15min pateikia įžymybių sąrašą, kurios atvirai pasakojo apie svorio metimą ir apie tai, ko prireikė, kad pasiektų savo tikslus.
Rebel Wilson, Jonahas Hillas, Adele
Rebel Wilson, Ricky Gervaisas, Adele / Instagram, VidaPress, Scanpix nuotr.

Rebel Wilson

Paskelbusi 2020-uosius savo sveikatos metais, aktorė Rebel Wilson pradėjo laikytis naujos mitybos bei sporto režimo ir numetė daugiau nei 60 kilogramų. Pranešama, kad ji pradėjo taikyti Mayr dietos metodą, pagal kurį mažinamas pieno produktų, glitimo, cukraus ir kofeino kiekis. Be to, aktorė šešias-septynias dienas per savaitę lankosi sporto salėje, kur daugiausia dėmesio skiria kardio bei jėgos treniruotėms.

Anksčiau R.Wilson atviravo apie kovą su emociniu valgymu. Dabar, kai ji pasiekė savo svorio tikslą, moteris pritaria nuostatai, jog kalbant apie maistą, niekas nėra draudžiama. „Aš tiesiog stengiuosi palaikyti pusiausvyrą“, – sakė ji žurnalui „People“.

Scanpix nuotr. /Rebel Wilson
Scanpix nuotr. /Rebel Wilson

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius