Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Indijos pilietė pareikalavo areštuoti princą Harry: sako, esą šis pasipiršo, bet taip ir nevedė

Indijos teisininkė Palwinder Kaur kreipėsi į teismą dėl princo Harry – tikina, kad šis esą pažadėjo ją vesti, bet pažado neištesėjo. Vis dėlto viskas ne taip, kaip jai atrodo, rašo Dailymail.co.uk.
Princas Harry
Princas Harry / „Scanpix“ nuotr.

Teisininke dirbanti moteris Punjabo ir Haryanos aukščiausiajam teismui pateikė pretenziją dėl princo Harry, kurioje teigia, kad pastarasis su ja susisiekė socialiniuose tinkluose ir po kurį laiką besitęsusio susirašinėjimo pasakė, kad nori vesti.

P.Kaur taip pat paprašė Indijos valdžios institucijų išduoti tarptautinį arešto orderį, kad policija ir Jungtinė Karalystė sulaikytų princą Harry ir jis būtų priverstas „nedelsiant“ įvykdyti savo pažadą tuoktis.

Tiesa, teismo apklausos metu P.Kaur prisipažino niekada nebuvusi Jungtinėje Karalystėje ir gyvai nesusitikusi su Sasekso hercogu. Ji neslėpė, kad visi susirašinėjimai su tariamu princu vyko el. paštu ir socialiniuose tinkluose.

Moteris pridūrė, kad prieš kreipdamasi į teismą su reikalavimu įvykdyti duotą pažadą, ji dar parašė princo Harry tėvui princui Charlesui, teigdama, kad jo sūnus su ja susižadėjo, bet taip ir neveda.

Vis dėlto teismas atmetė prašymą aiškindamas, kad nėra įrodymų, jog moteris kalbėjo būtent su princu Harry. Teismas taip pat įspėjo saugotis apgavysčių internete, kai pasisavinama kito žmogaus tapatybė.

Socialiniuose tinkluose sukurta daugybė netikrų profilių, kuriuos pasitelkus siekiama apgauti aukas. Tokiu atveju neretai dalijami romantiški pažadai, kurie galiausiai taip ir neišpildomi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius