-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingeborga Dapkūnaitė kursto kalbas apie romaną su 19 metų jaunesniu Rusijos žurnalistu

Ingeborga Dapkūnaitė pernai tyliai ir ramiai išsiskyrė su vyru, tačiau panašu, kad vieniša ilgai nebuvo: Rusijos žiniasklaidoje jau skelbiama, kad aktorės širdį užkariavo net 19 metų jaunesnis žinomas žurnalistas bei rašytojas Michailas Zygaris.
Ingeborga Dapkūnaitė ir Michailas Zygaris
Ingeborga Dapkūnaitė ir Michailas Zygaris / „Instagram“ nuotr.

Jau kuris laikas buvo kalbama, kad Ingeborgos Dapkūnaitės gyvenime atsirado naujas vyras, ir pagaliau žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kas jis: tai 37-erių Michailas Zygaris, kuris ir pats yra žurnalistas.

Jis puikiai žinomas savo gimtojoje šalyje, o užsienyje dirba didžiausiuose pramogų pasaulio renginiuose, tokiuose kaip „Auksinių gaublių“ apdovanojimai ar Kanų kino festivalis, kur kalbina pasaulinio garso įžymybes.

Pati Ingeborga Dapkūnaitė nėra linkusi dalintis detalėmis apie savo asmeninį gyvenimą, tad ir šių gandų nekomentuoja. Tačiau kaip „Ekspres-gazeta“ žurnalistams sakė aktorės kaimynai Londone, Michailas Zygaris – dažnas svečias jos namuose, ir nepanašu, kad būtų tik draugas.

„Ingos buto kaimynai nė neabejoja, kad Michailas – naujasis aktorės vyras“, – rašoma „Ekspres-gazeta“ publikacijoje.

Aktorė ir žurnalistas susipažino kartu dirbdami prie vieno projekto Maskvos meno teatre, jiedu dažnai kartu dalyvauja įvairiuose renginiuose, ir panašu, kad darbiniai santykiai greitai peraugo į bičiuliškus, o šie – į romantiškus.

Pats Michailas Zygaras savo „Instagram“ paskyroje ne kartą yra dalijęsis nuotraukomis su Ingeborga. Štai kelios iš šių nuotraukų, kuriose Michailas yra su Ingeborga:

15min primena, kad prieš metus subyrėjo trečioji Ingeborgos Dapkūnaitės santuoka su advokatu Dmitrijumi Jampolskiu, kuri truko penkerius metus. 2014 metais jiems gimė sūnus Aleksas, tačiau tai aktorei ilgą laiką pavyko išlaikyti paslaptyje – kad ji turi jau ūgtelėjusį vaiką, paaiškėjo tik prieš metus per dokumentinį filmą apie ją. Aleksas aktorei – pirmoji ir vienintelė atžala.

Michailas Zygaris taip pat anksčiau buvo vedęs, 2010 metais su žurnaliste Maja Stravinskaja susilaukė dukters.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius