Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Įsikūnijimo“ žvaigždė Samas Worthingtonas išsiskyrė su mergina

Filme „Įsikūnijimas“ (angl. „Avatar“) pagrindinį herojų Džeiką Salį vaidinantis aktorius Samas Worthingtonas išsiskyrė su mergina.
Samas Worthingtonas ir Natalie Marks
Samas Worthingtonas ir Natalie Marks / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė JAV bulvarinė spauda, S.Worthingtonas su mados stiliste Natalie Marks draugavo beveik trejus metus. Jie susipažino vadybos kompanijoje, kuri atstovauja aktoriaus interesams. N.Marks anksčiau ten dirbo. Apie skyrybas žurnalistams prasitarė aktoriaus ir jo buvusios mylimosios bičiuliai. Anot jų, tai nebuvo staigmena. „Ši mintis sklandė ore jau kurį laiką“, – Australijos laikraščiui „Daily Telegraph“ sakė poros bičiulis.

S.Worthingtonui artimų šaltinių nuomone, būtent dėl skyrybų su dešimčia metų jaunesne drauge 34-erių aktorius praėjusį savaitgalį pratrūko pykčiu. Lankydamasis viename Los Andžele vykusiame renginyje jis smogė kumščiu į sieną, kai buvo paprašytas palūkėti prieš žengdamas raudonuoju kilimu. Taip pat liudininkai pastebėjo, kad renginyje jis vis palikdavo savo vietą salėje ir nesivaldydamas keikėsi.

Nors atrodė pašlijusios nuotaikos, aktorius labdarai paaukojo net keliasdešimt tūkstančių JAV dolerių. Teigiama, kad po renginio „Įsikūnijimo“ žvaigždė surengė linksmybes iki ryto savo viešbučio kambaryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius