Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Įsilaužimą į namus išgyvenusiai S.Bullock išsivystė potrauminio streso sindromas

Sandra Bullock atskleidė susidūrusi su sunkaus potrauminio streso sutrikimu. Anot aktorės, sindromas išsivystė po įsilaužimo į jos namus 2014-aisiais.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Įsilaužimas į Sandros Bullock namus įvyko 2014-ųjų birželio 8-ąją. Įsibrovėlis tądien peršoko tvorą ir neginkluotas įėjo į namą. Išgirdusi garsus, aktorė užsirakino spintoje, iš ten ir paskambino pagalbos numeriu.

„Aš esu spintoje ir sakau: „Tai nesibaigs geruoju“, – neseniai pokalbių laidoje „Red Table Talk“ pasakojo 57 metų aktorė, prisimindama akimirką, kai sužinojo, kad į jos namą Los Andžele įžengė įsibrovėlis.

Kaip rašo pagesix.com, moteris jautė palengvėjimą, kad jos sūnus Louisas, kurį įsivaikino 2010 m., tuo metu nebuvo namuose.

„Tai buvo tas kartas, kai auklė pasakė: „Leisk nusivesti jį mano butą, kuris kitoje gatvės pusėje, nes tu vėlai išeisi“. Jei jis būtų buvęs namuose, būčiau bėgusi į jo spintą, kuri dabar yra mano spinta, bet tada tai buvo jo miegamasis, ir tai būtų amžiams pakeitę mūsų likimą“, – prisiminė S.Bullock.

Galiausiai įsibrovėlis buvo suimtas aktorės namuose. Kaip paaiškėjo, jos persekiotojas – Joshua Jamesas. Los Andželo policijos departamento pareigūnas Jose Bermudezas pasakojo, kad suėmimo metu vyras su savimi turėjo knygutę su dviejų puslapių laišku Sandrai ir jos nuotraukomis iš žurnalų.

J.Corbettas buvo nuteistas lygtinai, jam buvo liepta gydytis psichikos sveikatos įstaigoje. Tačiau 2018-aisiais vyras užsibarikadavo savo namuose ir po konflikto su policija nusižudė.

„Liūdna tai, kad sistema jį sužlugdė“, – kalbėjo aktorė apie nelaimingą įvykių virtinę, lėmusią jo mirtį.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sandra Bullock
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sandra Bullock

Pasak aktorės, įsilaužimas į namus ją pakeitė. Sandra laidai „Red Table Talk“ teigė „nebuvusi viena nuo pat dienos, kai tai nutiko.“

„Po to nebebuvau tokia pati“, – neslėpė S.Bullock, prisipažinusi, kad jai išsivystė potrauminio streso sindromas.

„Oskarų“ laureatė pasakojo ieškojusi gydymo ir supratusi, kad geriausias metodas – nujautrinimo akių judesiais ir perdirbimo terapija (EMDR).

Po dvi valandas trukusio seanso S.Bullock sakė supratusi: „Dažnai buvau apsupta nesaugių žmonių ir situacijų, ir pati save į jas įvėliau. Neturiu nieko kito kaltinti, tik save, nes tai buvo labiausiai pažįstamas jausmas, kurį turėjau“.

Sandra taip pat pridūrė, kad pasveikti ją motyvavo ir įsivaikintos atžalos Louisas ir Laila.

„Mano vaikai man parodė, kad jei dabar nesusitvarkysiu, nepatirsiu tokių akimirkų, kokių noriu“, – patikino aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius