Įsisiūbavo spėlionės, koks vardas bus duotas karališkajam kūdikiui

Dabar, kai visi jau žino, kad Didžiosios Britanijos princas Harry ir jo žmona Meghan susilaukė sūnaus, įsisiūbavo spėlionės, koks vardas bus duotas karališkajam kūdikiui.
Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan
Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Karališkieji asmenys neskuba duoti vaikams vardų, o Harry su Meghan garsėja noru viską daryti savu greičiu, tad pirmagimio vardą galėtų paskelbti tik po kelių dienų.

Didžiosios Britanijos lažybininkai antradienį pranešė apie didelį susidomėjimą Alexander'o, Jameso ir Arthuro vardais. Lažybininkai praneša ir apie spėliones dėl Spencerio vardo, kuris taip pat yra Harry velionės motinos princesės Dianos mergautinė pavardė.

„Spencerio“ pasirinkimas pirmajam ar antrajam vardui laikomas būdu princui Harry pagerbti Dianą, kuri žuvo per automobilio avariją Paryžiuje 1997 metais, kai jam buvo vos 12. Pernai prieš vestuves su Meghan jis kalbėjo apie savo troškimą per ceremoniją pagerbti jos atminimą.

Tačiau kiti žmonės mano, kad Sasekso kunigaikštienė Meghan pasirinks vardą, atspindintį jos amerikietišką paveldą.

Naujagimis, kuris kol kas vadinamas „Sasekso kūdikiu“, gimė ankstyvą pirmadienio rytą. Karališkoji pora nesakė, ar jis gimė namuose, ar ligoninėje.

Pirmadienį paskelbdamas apie sūnaus gimimą Harry pareiškė, kad su Meghan „galvoja“ apie vardus, ir užsiminė, kad pranešimas šiuo klausimu galėtų būti padarytas trečiadienį ar kiek vėliau. Pora taip pat turėtų papozuoti su naujagimiu arba paskelbti nuotrauką savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“.

Vėliau Harry ir Meghan taip pat turėtų paskelbti, kas bus jų vaiko krikštatėviai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius