-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Išrinkite didžiausią 2015-ųjų užsienio pramogų pasaulio skandalą

Žmonės.lt kviečia išrinkti daugiausia jūsų dėmesio pritraukusį 2015-ųjų skandalą užsienio pramogų pasaulyje. Kviečiame balsuoti apklausoje!
Klaidingai „Mis Visata“ paskelbta Ariadna Gutierrez, Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown, Caitlyn Jenner ir Miley Cyrus
Klaidingai „Mis Visata“ paskelbta Ariadna Gutierrez, Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown, Caitlyn Jenner ir Miley Cyrus / „Scapix“ ir „Vanity Fair“ nuotr.

Žmonės.lt kviečia prisiminti labiausiai žiniasklaidoje aptarinėtus 2015 metų užsienio pramogų pasaulio skandalingus įvykius. Kuris jums įsiminė labiausiai? Savo nuomonę išreikškite balsuodami (apklausą rasite teksto pabaigoje).

MĮSLINGA BOBBI KRISTINOS BROWN NELAIMĖ IR MIRTIS

Sausio 31 d. vienintelė velionės dainininkės Whitney Houston (1963–2012) dukra Bobbi Kristina Brown rasta leisgyvė savo namų Džordžijoje vonioje, veidu panirusi į vandenį. Kritinės būklės merginai sukelta dirbtinė koma, iš kurios ji taip ir nepabudo – jos gyvybė užgeso liepos 26 d. vienoje slaugos ligoninėje Atlantoje. 22-ejų metų mergina palaidota Naujajame Džersyje greta savo motinos ir senelio Johno Russello Houstono.

Kas kaltas dėl tragiškai pasibaigusios nelaimės iki šiol neaišku: pagrindinės policijos tiriamos versijos – nelaimingas atsitikimas, mėginimas nusižudyti ir pasikėsinimas nužudyti. 

Merginos namus apieškoję policijos pareigūnai rado narkotikų, tačiau ar jie prisidėjo prie jos nelaimės, nėra skelbiama. Bobbi Kristinos Brown šeima kaltina jos vaikiną Nicką Gordoną, o šis kratosi atsakomybės ir kategoriškai neigia kuo nors prisidėjęs prie jos nelaimės

Bobbi Kristinos Brown motina Whitney Houston mirė labai panašiomis aplinkybėmis: 2012-ųjų vasario 11-ąją ji rasta negyva viešbučio vonioje, jos veidas buvo paniręs po vandeniu.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown

LYTĮ PAKEITUSI CAITLYN JENNER

Birželio 1-ąją lytį pasikeitęs Kim Kardashian patėvis Bruce'as Jenneris ant žurnalo „Vanity Fair“ viršelio pristatė pasauliui savo naująją tapatybę ir paskelbė oficialiai tapęs moterimi Caitlyn Jenner.

Jaunystėje Bruce'as Jenneris buvo garsus sportininkas, 1976-aisiais olimpinėse žaidynėse jis pelnė aukso medalį dešimtkovės rungtyje. Bruce'as Jenneris susilaukė šešių vaikų su trimis moterimis, tačiau tik šiemet, būdamas 65-erių, išdrįso viešai pripažinti, kad visą savo gyvenimą gyveno mele – visą tą laiką jis iš tiesų jautėsi esąs moterimi.

„Scanpix“/AP nuotr./Caitlyn Jenner
„Scanpix“/AP nuotr./Caitlyn Jenner

NUOGAS JUSTINAS BIEBERIS

Spalio pradžioje internete pasirodė visiškai nuogo dainininko Justino Bieberio nuotrauka, kurią pasislėpę paparacai padarė per jo atostogas Bora Bora saloje, kai jis nuogas buvo išėjęs į viešbučio balkoną.

Vėliau kalbėdamas apie šią nuotrauką Justinas Bieberis neslėpė, kad iš pradžių pasijuto nejaukiai, jog taip negerbiamas jo privatumas, ir norėtų, kad tos nuotraukos niekada nebūtų atsiradusios. Tačiau negalėdamas nieko pakeisti dainininkas dabar į tai žvelgia su humoru.

TRAGIŠKAI PASIBAIGUSIOS LAMARO ODOMO ŠĖLIONĖS VIEŠNAMYJE

Spalio mėnesį NBA krepšininkas ir vis dar oficialus Khloe Kardashian sutuoktinis (jiedu kartu nebegyvena nuo 2013-ųjų) Lamaras Odomas be sąmonės buvo rastas viename viešnamyje Nevadoje, kur šėlo keturias dienas – jį surado dvi prostitutės, su kuriomis jis ir linksminosi. Krepšininkas padaugino narkotikų ir, kaip kalbama, iš žolelių pagaminto „Viagros“ pakaitalo.

Kelias dienas buvęs JAV krepšinio rinktinės žaidėjas praleido komoje, tačiau iki šiol jo būklė tebėra sunki – Lamarą Odomą kamuoja koordinacijos, atminties ir kalbos sutrikimai, jis vis dar tebeguli ligoninėje ir jo laukia ilgas bei sunkus kelias iki pasveikimo.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Lamaras Odomas
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Lamaras Odomas

CHARLIE SHEENAS – ŽIV NEŠIOTOJAS

Lapkričio mėnesį skandalingasis Holivudo aktorius Charlie Sheenas viešai prisipažino, kad yra viruso ŽIV nešiotojas.

Apie tai prabilti viešai Charlie Sheenas nusprendė, nes jam atsibodo šantažas – keli jo aplinkos žmonės grasino apie jo būklę pranešti žiniasklaidai, jeigu šis nesumokės už tylą. 

Charlie Sheenas garsėja itin audringu asmeniniu gyvenimu ir jis praeityje neslėpė naudojęsis prostitučių paslaugomis. Be to, aktorius nevengė artimos draugystės su pornoaktorėmis – su viena jų net buvo susižadėjęs. Taip pat buvo metas, kai vienu metu jis gyveno su trimis moterimis (viena iš jų buvo jo oficiali žmona), kurias vadino savo „deivėmis“.

„Scanpix“/AP nuotr./Charlie Sheenas
„Scanpix“/AP nuotr./Charlie Sheenas

MILEY CYRUS KONCERTINIS ĮVAIZDIS

Kai jau atrodė, kad skandalistė Miley Cyrus nebegali niekuo nustebinti, ji užsimojo iš peties – lapkritį pristatė savo naują koncertinį įvaizdį, kurio vienas iš labiausiai šokiruojančių atributų – dirbtinis penis.

22-ejų atlikėja ant scenos strikinėja apnuogintomis krūtimis (kas, kalbant apie Miley, jau nieko nebestebina...) užsidėjusi fėjos sparnelius ir vyrišką lytinį organą imituojantį protezą, jos galvą puošia vienaragio ragas.

„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./Miley Cyrus
„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./Miley Cyrus

KLAIDINGAI KARŪNUOTA „MIS VISATA“

Gruodžio 20-ąją Las Vegase vyko grožio konkurso „Mis Visata“ finalas, kuriame nutiko iki šiol neregėtas dalykas – per klaidą nugalėtoja buvo paskelbta ir karūnuota ne ta mergina.

Per tiesioginę transliaciją ceremonijos vedėjas Steve'as Harvey padarė apmaudžią klaidą – lemiamą akimirką, kai verdikto laukė dvi finalininkės iš Kolumbijos ir Filipinų, paskelbė ne tos merginos vardą. Kolumbietė Ariadna Gutierrez per klaidą buvo karūnuota ir visa Kolumbija trypė iš džiaugsmo maniusi, kad „Mis Visatos“ titulą iškovojo antrus metus iš eilės ir trečią kartą istorijoje.

Tačiau visai netrukus džiaugsmą pakeitė nusivylimas – paaiškėjo, kad įvyko klaida, ir 2014-ųjų „Mis Visata“ kolumbietė Paulina Vega turėjo nuimti karūną nuo savo tautietės galvos ir perduoti ją tikrajai nugalėtojai – Piai Alonzo Wurtzbach iš Filipinų.

„Scanpix“/AP nuotr./Paulina Vega nuima karūną nuo neteisingai nugalėtoja paskelbtos Ariadnos Gutierrez
„Scanpix“/AP nuotr./Paulina Vega nuima karūną nuo neteisingai nugalėtoja paskelbtos Ariadnos Gutierrez

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius