Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite geriausią žvaigždės Helovino kostiumą: kas pataikė į dešimtuką?

Visame pasaulyje Helovinas tradiciškai švenčiamas spalio 31-ąją, tačiau patys nekantriausi jau prieš kelias dienas nėrė į persirengėlių šventės sūkurį bei pademonstravo savo išradingumą.
Originaliausi žvaigždžių Helovino kostiumai: Kourtney ir Kim Kardashian, Bruce'as Willisas su bičiuliu ir Rita Ora
Originaliausi žvaigždžių Helovino kostiumai: Kourtney ir Kim Kardashian, Bruce'as Willisas su bičiuliu ir Rita Ora / „Instagram“ nuotr.

Teminiai Helovino vakarėliai ypač populiarūs buvo Holivude – jau nuo penktadienio įvairiausiais kostiumais pasipuošusios žvaigždės lakstė iš vieno klubo į kitą ar po privačius vakarėlius, o savo socialinių tinklų paskyras užtvindė helovyniškomis nuotraukomis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Helovino kostiumus sau kurianti stilistė Viktorija Šaulytė: „Kaskart norisi efektingesnio“

Netrūko žvaigždžių, Helovinui pasirinkusių tradicinius skeleto, klouno ar filmų herojų kostiumus, tačiau bene didžiausias šių metų trendas buvo persirengti kitomis žvaigždėmis.

Štai Kim Kardashian per savaitgalį sudalyvavo trijuose Helovino vakarėliuose, kuriuose persikūnijo į savo stiliaus ikoną Cher, ritmebliuzo žvaigždę Aaliyah ir popkaralienę Madonną. O jos sesuo Kourtney Kardashian virto Michaelu Jacksonu – seserys įkvėpimo sėmėsi iš 1991 metų „Oskarų“ apdovanojimų, į kuriuos Michaelas Jacksonas atėjo kartu su Madonna.

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Jonathanas Chebanas
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Jonathanas Chebanas

Modelis Karlie Kloss pasirinko legendinės Holivudo blondinės Marilyn Monroe kostiumą, dainininkė Rita Ora tapo Nuodingąja Gebene iš Betmeno filmų, „Mokyklos miuziklo“ žvaigždė Ashley Tisdale virto garsiąją Sios vaizdo klipų šokėja Maddie Ziegler, o veiksmo filmų žvaigždė Bruce'as Willisas parodė savo linksmąją pusę – kartu su bičiule persirengė mergaitėmis iš kultinio siaubo filmo „Švytėjimas“.

Kviečiame pažiūrėti daugiau žvaigždžių Helovino kostiumų ir apklausoje išrinkti labiausiai patikusį:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius