Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite įspūdingiausias 2015-ųjų pasaulio garsenybių vestuves

Artėjant 2015-ųjų pabaigai Žmonės.lt kviečia prisiminti ir išrinkti pačias įspūdingiausias metų vestuves, kurias iškėlė pramogų pasaulio žvaigždės.
Sofia Vergara ir Joe Manganiello, Guy Ritchie ir Jacqui Ainsley, Nicky Hilton ir Jamesas Rothschildas bei Justinas Theroux ir Jennifer Aniston
Sofia Vergara ir Joe Manganiello, Guy Ritchie ir Jacqui Ainsley, Nicky Hilton ir Jamesas Rothschildas bei Justinas Theroux ir Jennifer Aniston / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Vienos garsenybės savo didžiąja diena dalijosi ir su gerbėjais, kitos priešingai – susituokė slapta, tačiau sulaukė ne ką mažiau dėmesio. 

KVAPĄ GNIAUŽIANČIOS IŠKILMĖS

Balandžio 11-ąją britų teniso žvaigždė Andy Murray po devynerių metų draugystės vedė savo mylimąją Kim Sears. Pora žiedus sumainė XII amžiuje pastatytoje Dunblano katedroje Škotijoje. Sportininkas vestuvių dieną dėvėjo tradicinį kiltą, o nuotaka pasipuošė specialiai jai siūta „Jenny Packham“ suknele. Tiesa, nuotakos įvaizdis sulaukė prieštaringų vertinimų – pasirodė nuomonių, esą ji pasirinko netinkamą modelį savo smulkiam sudėjimui ir tokia pūsta suknelė ją gerokai pasendino.

Pora šiuo metu jau laukia šeimos pagausėjimo – pirmas jų vaikas gimti turėtų vasario mėnesį.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Andy Murray ir Kim Sears
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Andy Murray ir Kim Sears

Balandžio 26-ąją romantiškas vestuves iškėlė serialo „Vampyro dienoraščiai“ žvaigždė Ianas Somerhalderis ir „Saulėlydžio“ sagoje vaidinusi Nikki Reed, kurie stengėsi išvengti viešumo, tačiau vis tiek savo vestuvėse sulaukė landžių paparacų. Pora amžiną meilę vienas kitam prisiekė leidžiantis saulei, nuotaka vilkėjo dizainerės Claire Pettibone kurtą suknelę, o jaunikis pasipuošė baltu kostiumu. Jaunavedžiai svečių vietoje dovanų prašė paaukoti pinigų beglobiams gyvūnams.

Laiminga pora savo vestuvių nuotraukas gerbėjams parodė tik po kelių mėnesių – rugsėjį žurnale „Brides“ buvo išspausdintas reportažas iš jų šventės.

Gegužės 15 d. buvusi grupės „Spice Girls“ narė Geri Halliwell ištekėjo už „Formulės-1“ komandos „Infiniti Red Bull Racing“ vadovo Christiano Hornerio

Prabanga tviskanti vestuvių ceremonija vyko Anglijoje, Voburno Šv. Marijos bažnyčioje.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Geri Halliwell ir Christianas Horneris
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Geri Halliwell ir Christianas Horneris

Šiais metais neapsieita ir be karališkų vestuvių – birželio 13-ąją Švedijos princas Carlas Philipas vedė buvusią manekenę Sofią Hellqvist.

Nors Švedijos princo vestuvėse ir netrūko prabangos, tačiau jos buvo kuklesnės nei prieš penkerius metus vykusios jo sesers Victorios vestuvės, mat ji yra pirmoji eilėje į sostą ir vieną dieną taps Švedijos karalienė.

Princas Carlas Philipas ir po vestuvių princesės titulą gavusi Sofia jau laukia šeimos pagausėjimo – poros pirmagimis gimti turėtų balandžio mėnesį.

„Scanpix“ nuotr./Princas Carlas Philipas ir Sofia Hellqvist
„Scanpix“ nuotr./Princas Carlas Philipas ir Sofia Hellqvist

Liepos 10 d. amžiną meilę vienas kitam prisiekė dviejų įtakingų šeimų atžalos – prabangių viešbučių tinklo „Hilton“ paveldėtoja Nicky Hilton ir garsiausios Europos bankininkų dinastijos palikuonis Jamesas Rothschildas.

Šios prabanga tviskančios vestuvės prilygo kone karališkosios šeimos vestuvėms ir vyko ne kur kitur, o Kensingtono rūmuose – oficialioje princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Catherine rezidencijoje.

one week ago ❤️

A photo posted by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

Stilingas vestuves liepos 30-ąją iškėlė britų kino režisierius Guy Ritchie ir modelis Jacqui Ainsley, kartu susilaukę jau trijų vaikų (dar du sūnus režisierius turi iš santuokos su Madonna).

Pora susituokė savo namuose Viltšyre, pietvakarių Anglijoje, o vestuvių vaizdais gausiai pasidalijo su gerbėjais socialiniuose tinkluose.

So much to be thankful for ???? #family #love

A photo posted by Jacqui Ritchie Official (@jacquiritchie) on

Lapkričio 22-ąją susituokė karštoji Holivudo porelė Sofia Vergara ir Joe Manganiello ir jų vestuvės iš karto buvo pramintos metų vestuvėmis. 

Priešingai nei kitos garsenybės, savo vestuvių pora nesistengė įslaptinti ir socialiniuose tinkluose su gerbėjais gausiai dalijosi vaizdais iš svarbiausios gyvenime šventės.

„Instagram“ nuotr./Sofia Vergara ir Joe Manganiello
„Instagram“ nuotr./Sofia Vergara ir Joe Manganiello

SLAPUKAI

Sausio 5-ąją aktorė Cameron Diaz ir rokeris Benji Maddenas iškėlė slaptas vestuves savo namuose Beverli Hilse. Kad sukeltų kuo mažiau įtarimų ir neatkreiptų žiniasklaidos dėmesio, pora savo vestuves iškėlė pirmadienį – buvo stengiamasi sudaryti įspūdį, kad ruošiamasi ne vestuvėms, o „Auksinių gaublių“ vakarėliui.

Po puotos Cameron Diaz ir Benji Maddenas neišsisukinėjo ir patvirtino, kad tikrai susituokė, tačiau šventės akimirkas nutarė pasilikti sau ir gerbėjai iki šiol nėra matę nė vienos jų vestuvių nuotraukos.

Savo vestuves privačiai atšventė ir Holivudo žvaigždė Johnny Deppas, vasarį vedęs 23 metais jaunesnę aktorę Amber Heard. Pora santuoką iš pradžių įregistravo per nedidelę civilinę ceremoniją savo namuose, o po kelių dienų sukvietė svečius į puotą privačioje saloje Bahamose, kur buvo surengta dar viena simbolinė ceremonija.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas ir Amber Heard
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas ir Amber Heard

Slapčiausias metų vestuves rugpjūčio 5-ąją iškėlė aktoriai Jennifer Aniston ir Justinas Theroux – net jų svečiai manė, kad eina į Justino gimtadienio vakarėlį, ir tik atvykę į poros namus sužinojo, kad taps jų santuokos liudininkais.

Jennifer Aniston be galo džiaugiasi turėjusi prabangą viską padaryti intymiai ir, gerbėjų liūdesiui, vestuvių detalėmis bei nuotraukomis nežada dalytis su visu pasauliu. 

„Scanpix“/AP nuotr./Justinas Theroux ir Jennifer Aniston
„Scanpix“/AP nuotr./Justinas Theroux ir Jennifer Aniston

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius