Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsigydęs nuo gerklės vėžio Michaelas Douglasas vėl rūko?

Vos daugiau kaip prieš pusmetį paskelbęs, kad išsigydė gerklės vėžį, garsus aktorius Michaelas Douglasas šokiravo gerbėjus, mat paparacams pavyko užfiksuoti jį su, kaip manoma, cigarete.
Michaelas Douglasas
Michaelas Douglasas / „Scanpix“ nuotr.

Žurnalas „Star“ nurodo, kad nuotraukos buvo padarytos liepos 21-ąją. Tuo metu M.Douglasas su žmona Catherine Zeta-Jones jachta keliavo į Italijos pajūrio miestą Porto Venere.

Kankinantį ir sudėtingą terapijos kursą praėjęs 66-erių aktorius ir prodiuseris puikiai atpažįstamas ir paparacų darytų nuotraukų. Jose matyti, kaip M.Douglasas rūko suktinę. Manoma, kad tai – paprastas rūkomasis tabakas. Kitame kadre matyti iš aktoriaus burnos sklindantys dūmai. Tiesa, kai kurie internautai svarsto, kad kino žvaigždė galėjo rūkyti ir medicininę marichuaną, tačiau nežinia, ar tai gali būti tiesa.

M.Douglasas praėjusių metų pabaigoje turėjo iškęsti chemoterapijos ir radiacijos kursą. Žiniasklaidos atstovai suglumę, kad taip narsiai kovojęs su klastinga liga, aktorius vėl ėmėsi seno blogo įpročio, kuris veikiausiai jį ir susargdino.

Radaronline.com kalbintų medicinos ekspertų teigimu, net jei garsus vyras rūkė medicininę marichuaną, tai – bloga mintis. Po tokios ligos rūkyti apskritai nedera, o medicininę marichuaną galima vartoti ir tabletėmis.

Prieš tai, kai sužinojo, jog serga vėžiu, M.Douglasas buvo užkietėjęs rūkalius. Jo 41-erių žmona C.Zeta-Jones pastarosiomis savaitėmis taip pat buvo pastebėta rūkanti, nors anksčiau abu aktoriai yra minėję, kad mes šią blogybę. M.Douglasas pasirodžiusių nuotraukų nekomentavo.

Žurnalo „Star“ viršelį, kuriame matyti M.Douglasas su, kaip įtariama, cigarete, pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius