Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsivadavęs iš kostiumo: Barackas Obama grįžo prie mėgstamo stiliaus – džinsų ir odinės striukės

Aštuonerius metus galingiausiai pasaulio valstybei vadovavęs Barackas Obama (55 m.) buvo priverstas rengtis solidžiais kostiumais, o progų, kada buvusį JAV prezidentą buvo galima pamatyti vilkintį laisvalaikio stiliaus drabužiais ar eksperimentuojantį su mada, būta išties nedaug.
Baigęs prezidento kadenciją Barackas Obama grįžo prie laisvo ir neįpareigojančio stiliaus
Baigęs prezidento kadenciją Barackas Obama grįžo prie laisvo ir neįpareigojančio stiliaus / „Scanpix“ ir „Vida Press“ nuotr.

Tačiau dabar, kai jau keletą mėnesių nebėra JAV prezidentas, Barackas Obama grįžo prie laisvo ir neįpareigojančio stiliaus, primenančio tas dienas, kai jis dar tik studijavo Harvarde.

Pirma proga Baracką Obamą pamatyti „išsinėrusį“ iš kostiumo buvo per jo atostogas, į kurias jis su žmona Michelle leidosi iš karto po to, kai Baltuosius rūmus užleido Donaldui Trumpui. Tada buvęs prezidentas Karibuose kaip reikiant atsipalaidavo, mėgavosi ekstremaliomis pramogomis (ko daryti būdamas prezidentu negalėjo dėl saugumo) ir vilkėjo šortus, sandalus bei nuo galvos praktiškai nenusiėmė beisbolo kepuraitės (kurią, beje, nešiojo su į nugarą nusuktu snapeliu).

Na o praėjusį savaitgalį paparacai nufotografavo Baracką Obamą kartu su žmona išeinančius iš Nacionalinės meno galerijos Vašingtone. Tądien buvęs prezidentas atrodė itin atsipalaidavęs ir labai stilingas.

Mados ekspertai suskaičiavo, kiek kainavo kiekviena buvusio prezidento aprangos detalė: rudos odos striukė „Canali“ – 1 800 JAV dolerių, „Oliver Peoples“ akiniai nuo saulės – 485 JAV doleriai, balti „J Crew“ marškinėliai – 30 JAV dolerių, to paties prekės ženklo marškiniai – 70 JAV dolerių, „Gap“ diržas – 39,95 JAV dolerio, „Levis“ džinsai – 60 JAV dolerių ir „Allen Edmons“ batai – 360 JAV dolerių.

Taigi šis laisvalaikio įvaizdis Barackui Obamai kainavo nei daug nei mažai – 2 845 JAV dolerius.

„Scanpix“/AP nuotr./Barackas Obama ir Michelle Obama
„Scanpix“/AP nuotr./Barackas Obama ir Michelle Obama

Garsenybių stilistas ir mados tinklaraštininkas Lucas Armitage'as „Daily Mail“ sakė, kad JAV prezidento postą palikęs Barackas Obama dėl savo naujojo, atsipalaidavusio įvaizdžio greitai gali tapti naująja vyrų stiliaus ikona.

„Šaunu matyti Baracką daug laisvesniame stiliuje nuo tada, kai paliko (JAV prezidento) postą. Po to, kai pabuvo prezidentu, dabar jis galbūt yra nusitaikęs į naują rolę – vyrų stiliaus ikonos, – sakė stilistas. – Čia Barackas panaudoja klasikinius vyrų aprangos elementus, kad susikurtų klasikinį, tačiau vis tiek madingą įvaizdį. Šių daiktų sluoksniavimas, taip pat ir visa aprangos paletė labai gerai apgalvoti, bet tuo pačiu turi laisvumo pojūtį. Bravo, pone Obama.“

„Scanpix“/AP nuotr./Barackas Obama
„Scanpix“/AP nuotr./Barackas Obama

Projektą pristato:

Tullamore Dew
Tullamore Dew

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius