Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištartas dar vienas „Taip”: susižadėjo Britney Spears ir Samas Asghari

Britney Spears (39) ir jos vaikinas Samas Asghari (27) tapo sužadėtiniais, CNN patvirtino modelio vadybininkas Brandonas Cohenas.
Samas Asghari ir Britney Spears
Samas Asghari ir Britney Spears / Vida Press nuotr.

Ilgai santykius puoselėjusi pora oficialiai perėjo į kitą etapą ir yra „giliai sujaudinta palaikymo, atsidavimo ir jiems reiškiamos meilės“, sakė Britney Spears sužadėtinio agentas.

Sekmadienį dainininkė instagrame pasidalijo jos gerbėjus iš proto išvariusiu vaizdo įrašu, kuriame demonstruoja sužadėtuvių žiedą. Internautai neslėpė džiaugsmo pagaliau sulaukę tokios džiugios žinios.

Britney Spears ir Samas Asghari, prieš susižadėdami draugavę penkerius metus, vaizdo įraše įsiamžino itin plačiai besišypsantys. Būsimam dainininkės sutuoktiniui pasiteiravus, ar simbolinis papuošalas jai patinka, Britney Spears iš nuostabos užsidengia burną ranka ir sušunka „Taip“.

„Negaliu patikėti“, – rašė ji po vaizdo įrašu.

Itin smagia žinia savo paskyroje pasidalijo ir 12 etų už sužadėtinę jaunesnis Samas Asghari. Karaliaus ir karalienės jaustukai palikti prie fotografijos, kurioje laiminga pora bučiuojasi, Britney Spears rodant ranką papuošusį žiedą.

Pasak Samo Asghari agento, žiedas pirktas visai ne toje papuošalų parduotuvėje, kurioje neseniai buvo įamžintas modelis. Jį sukūrė Niujorke dirbantis dizaineris Romanas Malayevas.

15min primena, kad Britney Spears ir Samas Asghari susipažino per atlikėjos vaizdo klipo dainai „Slumber Party“ filmavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius