Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištekėjo 17-metė Zayno Maliko sesuo: ceremonija vyko pagal musulmoniškas tradicijas

Dainininko, buvusio vaikinų grupės „One Direction“ nario Zayno Maliko šeimoje kelių dienų laikotarpiu vyko dvi svarbios šventės. Jauniausia žinomo atlikėjo sesuo Safaa ne tik atšventė savo 17-ąjį gimtadienį, bet praėjus vos kelioms dienoms po jo iškėlė vestuves.
Nuotakos motina Trisha, Safaa Malik, Martinas Tiseris ir jo motina, Zaynas Malikas
Nuotakos motina Trisha, Safaa Malik, Martinas Tiseris ir jo motina, Zaynas Malikas / „Instagram“ nuotr.

Gimtajame Bradforde, Anglijoje, laikantis visų musulmoniškų tradicijų, 17-metė Safaa amžiną meilę pirmadienį prisiekė mylimajam Martinui Tiserui.

Ceremonijoje dalyvavo nuotakos ir Z.Maliko tėvas Yaseras, seserys Doniya (28) ir Waliyha (21) bei daugelis kitų svečių, tačiau paties dainininko, šiuo metu gyvenančio JAV, prabangioje šventėje nebuvo matyti.

Per tuoktuves Safaa vilkėjo baltą puošnų drabužį, prie kurio priderino raudonos spalvos skarą, papuoštą auksinėmis detalėmis.

View this post on Instagram

My baby girls big day ❤️❤️????????????

A post shared by Trisha Malik???? (@trishamalik1069) on

Linksmos šventės akimirkomis socialiniame tinkle pasidalijo nuotakos mama Trisha. Vienoje fotografijoje sutuoktinių pora įamžinta kartu su abiejų mamomis, o kitoje – jaunojo ir jaunosios rankos, papuoštos įspūdingais žiedais.

„Instagram“ nuotr./Sutuoktinių rankos
„Instagram“ nuotr./Sutuoktinių rankos

Nors svarbiose šeimos šventėse nedalyvavo, Z.Malikas savo artimųjų tikrai nepramiršo. Kai dar priklausė grupei „One Direction“ ir su ja sulaukė pasaulinės šlovės, jis prižadėjo pasirūpinti savo artimaisiais. Žodžio atlikėjas laikosi. Jis ne tik padeda savo tėvams ir seserims finansiškai, dėl to liepė savo 49-erių mamai mesti virėjos darbą vietinėje mokykloje, bet ir nupirko savo šeimai namą Bradforde.

„Instagram“ nuotr./Nuotakos motina Trisha, Safaa Malik, Martinas Tiseris ir jo motina
„Instagram“ nuotr./Nuotakos motina Trisha, Safaa Malik, Martinas Tiseris ir jo motina

Prieš dvejus metus su dukterų pagalba Trisha atidarė grožio saloną, tačiau įstaiga ilgai neveikė. Šiuo metu patalpos, kuriose buvo atliekamos įvairios grožio procedūros, yra tuščios.

Tačiau Malikų šeimos moterys be darbo nesėdi. Doniya yra populiari mados tinklaraštininkė, internetinėje erdvėje dalinanti patarimus apie azijietišką stilių. Tuo tarpu Waliyha dirba modeliu.

Prieš kelias dienas nuotaka tapusi Safaa vis dar mokosi mokykloje. Neatskleidžiama, kiek laiko jaunavedžiai buvo kartu prieš susituokdami.

„Instagram“ nuotr./Safaa Malik su sutuoktiniu Martinu Tiseru
„Instagram“ nuotr./Safaa Malik su sutuoktiniu Martinu Tiseru

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius