Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištekėjo „Saulėlydžio“ žvaigždė Ashley Greene: jaunavedžiai metė burtus, kuris pirmas sakys įžadus

„Saulėlydžio“ („Twilight“) sagos filmuose išgarsėjusi aktorė Ashley Greene (31) ir muzikantas, televizijos žvaigždė ir įvairių renginių vedėjas, Paulas Khoury (30) liepos 6-ąją atšoko vestuves. Pora susituokė Kalifornijoje, San Chozė mieste.
Ashley Greene ir Paulas Khoury
Ashley Greene ir Paulas Khoury / Socialinių tinklų nuotr.

„Tai buvo nuostabi ceremonija“, – portalui „People“ sakė poros artimieji.

Įdomu tai, kad jaunavedžiai negalėjo nuspręsti, kuris jų pirmas ceremonijoje sakys įžadus. Todėl juokais pasitelkė visiems žinomą žaidimą „Akmuo, popierius, žirklės“. Ashley pralaimėjus, jai teko būti pirmai.

Tačiau šis žaidimas – tik smagi atrakcija, pora į santuoką žiūri labai rimtai. Ceremonijos metu ne vienas spaudė ašarą – vestuvių šventė buvo ilgai laukta, šios dienos tiek jaunieji, tiek svečiai laukė ne vienerius metus.

Vėliau pora surengė šventinę puotą po atviru dangumi. Pora pristatė savo pirmąjį šokį, kurį atliko pagal Franko Sinatros kūrinį „The Way You Look Tonight“.

Paulas Ashley pasipiršo 2016 metų pabaigoje, tuomet, kai pora atostogavo Naujojoje Zelandijoje

Džiugia naujiena su gerbėjais pasidalijo pati Ashley Greene – ji savo „Instagram“ paskyroje net įkėlė vaizdo įrašą iš romantiškosios akimirkos.

Paulas Holivudo aktorei pasipiršo prie Bridal Veil krioklio – simbolinės vietos, turint omeny, kad jo pavadinimas reiškia „Nuotakos nuometas“.

„Tai pati nuostabiausia akimirka, kokios kada nors galėjau tikėtis, – pasidalijusi vaizdo įrašu su gerbėjais tuomet džiaugėsi aktorė. – Tu sėkmingai padarei mane pačia laimingiausia moterimi žemėje. Nekantrauju tau rodyti savo tvirtą, neišmatuojamą meilę visą likusį mūsų gyvenimą.“​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius