Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 26 /08:52

Italijoje ištekėjo princesės Dianos dukterėčia: surengė prabangią šventę

Liepos 24-ąją pasakiškoje Italijos viloje amžiną meilę prisiekė princesės Dianos dukterėčia ledi Kitty Spencer (30) ir jos mylimasis, milijonierius Michaelas Lewisas (62). Pora savo vestuvių šventę surengė aukštuomenei priklausančių draugų ir šeimos akivaizdoje, rašoma dailymail.co.uk.
Kitty Spencer
Kitty Spencer / Vida Press nuotr.

Vestuvės, kuriose dalyvavo ryškiausios žvaigždės ir aukštuomenės atstovai, prasidėjo dar penktadienio vakarą romantiškojoje Romoje. Vėliau visas veiksmas persikėlė į šalia sostinės esantį kaimelį ir jame esančią prašmatnią vilą.

Prie svarbios modelio ir aristokratės Kitty Spencer ir jos naujojo vyro Michaelo Lewiso šventės prisijungė moters seserys dvynės Eliza ir Amelia, milijonieriai Emma Weymouth ir jos vyras Ceawlinas Thynnas, atlikėja Pixie Lott ir jos vaikinas Oliveris Cheshire'as, aktoriaus Idriso Elbos žmona Sabrina ir dar daugelis kitų ryškiausių veidų.

Tiesa, svečių tarpe nebuvo bene pačių laukiamiausių princų Williamo ir Harry, kurie yra nuotakos pusbroliai.

Taip pat dalyvavo ir 62-ejų M.Lewiso trys suaugę vaikai iš ankstesnės santuokos. Tačiau jų pasirodymas vestuvėse tikrai nenuliūdino Kitty, nes ji su savo vyro vaikais palaiko puikius santykius.

Visi kartu jie šoko ir linksminosi itališkos tematikos vestuvėse, kur pagrindinį vaidmenį atliko mados namai „Dolce & Gabbana“. Būtent jų sukneles dėvėjo net keli svečiai – E.Weymouth, filantropė Marjorie Gubelmann ir mados dizainerė Jade Holland Cooper.

Prieš pat jaunųjų ceremoniją E.Weymouth ir M.Gubelmann socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė, kad jų įvaizdį kūrė italų duetas, o ponia J.H.Cooper puikavosi maža „Dolce & Gabbana“ rankine, rašoma dailymail.co.uk.

Tad nieko nebestebino ir tai, kad nuotakos vestuvinę suknelę taip pat kūrė šie mados namai. Ir kaip tik šių metų pradžioje ji tapo šio prekės ženklo ambasadore.

„Kai dėviu jų kūrinius, jaučiu jų aistrą ir jaučiuosi kaip geriausia savęs versija“, – sakė K.Spencer.

Manoma, kad ceremonijos metu ji taip pat galėjo dėvėti žymiąją deimantais ir gėlėmis puoštą diademą, kurią dėvėjo princesė Diana Šv. Pauliaus katedroje 1981 m. liepos 29 d.

Tiesa, nėra žinoma, ar vestuvėse dalyvavo K.Spencer tėtis Charles'as Spenceris. Kai kurie gerbėjai atkreipė dėmesį, kad jis šventės repeticijos metu į socialinį tinklą kėlė nuotraukas iš savo dvaro.

Na, bet panašu, kad nedalyvaudamas vestuvėse jis kaip reikiant suklydo. Juk po oficialios ceremonijos vyko tikra puota, šokiai ir griausmingi fejerverkai.

Penktadienio vakarą pora surengė vakarienę baroko stiliaus restorane „Galleria Del Cardinale“ Romos centre, kur svečiai vaišinosi tradiciniais skanėstais, tarp kurių buvo jautienos sultiniu užpildyti ravioliai, „Fregola“ makaronai ir tiramisu bei „Torta Caprese“ pyragas.

Likus kelioms valandoms iki vestuvių K.Spencer draugės buvo pastebėtos besimėgaujančios Romos ir jos restoranų vaizdais. Dėvėdamos per didelius saulės akinius, Pixie Lott ir E.Weymouth vaikščiojo netoli Ispanijos laiptų. Vėliau limuzinas jas nuvežė į vestuvių vietą.

15min primena, kad aukštosios mados modelio rankos į tėvus jai tinkantis vyras paprašė prieš pat Kalėdas.

Iš Pietų Afrikos kilęs M.Lewisas – išsiskyręs, turi tris jau suaugusius vaikus, o jo turtų vertė – 80 mln. svarų sterlingų (maždaug 94,1 mln. eurų). Be to, K.Spencer širdies draugas yra net penkeriais metais vyresnis už jos pačios tėvą.

Apie poros užsimezgusius santykius pranešta vasaros pabaigoje – beveik iškart po K.Spencer skyrybų su kitu turtingu verslininku Niccolo Barattieri di San Pietro (48). Jųdviejų santykiai truko vos keturis mėnesius.

„Scanpix“ nuotr./Louisas Spenceris su mama Victoria Aitken, sesės Eliza ir Kitty Spencer
„Scanpix“ nuotr./Louisas Spenceris su mama Victoria Aitken, sesės Eliza ir Kitty Spencer

Princesės Dianos dukterėčia su milijonieriumi viešumoje pirmą kartą drauge pastebėti vaikštinėjantys Niujorke, o rugpjūtį juodu įamžinti besibučiuojantys išėję iš vieno San Tropezo klubo.

„Per šventes ji lankėsi Keiptaune ir apie tai pranešė savo mamai bei kitiems artimiesiems, – „Daily Mail“ atskleidė merginos bičiulis. – Visi jie myli Michaelą. Nepaisant turtų, jis labai paprastas ir racionalus žmogus.“

Anksčiau visuomenės grietinėlės atstovė K.Spencer yra minėjusi, kad pradėti kurti šeimos ji neskuba, tačiau ateityje vaikų turėti tikrai nori. „Mano amžiaus draugai jau augina vaikus, o jie tokie mieli. Tačiau, manau, kiekvienas turėtų viską daryti savu laiku“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius