Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos gydytojai atkakliai, bet beviltiškai kovojo dėl Jameso Gandolfini gyvybės

Milžiniško populiarumo sulaukusio JAV televizijos serialo „Sopranai. Mafijos kronika“ žvaigždė Jamesas Gandolfini mirė nuo infarkto Romoje, nors medikai 20 minučių kovojo dėl jo gyvybės, ketvirtadienį sakė vienas Italijos gydytojas.
Jamesas Gandolfinis
Jamesas Gandolfinis / „Scanpix“ nuotr.

Naujajame Džersyje gimęs aktorius, kurį labiausiai išgarsino emociškai pažeidžiamo mafijos vadeivos Tonio Soprano vaidmuo, buvo apsistojęs viešbutyje „Exedra“ Romos centre, kai pasijuto blogai trečiadienio vakarą ir buvo skubiai išvežtas į ligoninę.

1-osios Umberto ligoninės priimamojo vadovas Claudio Modini sakė naujienų agentūrai AFP, kad J.Gandolfini širdis buvo sustojusi, kai jis buvo atvežtas 22 val. 40 min. vietos (23 val. 40 min. Lietuvos) laiku.

„Jis jau buvo miręs. Po 20 minučių gaivinimo, mirtis buvo konstatuota 23 val. (ketvirtadienio vidurnaktį Lietuvos laiku)“, – sakė gydytojas.

Aktoriaus kūnas šiuo metu laikomas ligoninės lavoninėje, planuojama atlikti jo skrodimą.

J.Gandolfini, pelnęs tris „Emmy“ ir vieną „Auksinio gaublio“ apdovanojimą už rūpesčių prislėgto mafijos lyderio vaidmenį televizijos HBO seriale, buvo atvykęs į Italiją dalyvauti Taorminos kino festivalyje Sicilijoje.

Seniausias Italijoje rengiamas kino festivalis ketino įteikti jam apdovanojimą, o vėliau savaitgalį J.Gandolfini turėjo dalyvauti diskusijose prie apskritojo stalo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius