Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos premjeras Obamą dar kartą pavadino įdegusiu

Italijos premjeras Silvio Berlusconi jau antrą kartą pavadino įdegusiu juodaodį JAV prezidentą Baracką Obamą, nors ankstesnis panašus incidentas išprovokavo tarptautinę kritikos bangą.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šį kartą S.Berlusconi taip atsiliepė ne vien apie JAV lyderį, bet ir apie jo žmoną Michelle Obamą. Skandalingomis kalbomis garsėjantis Italijos premjeras, kuris praeitą savaitgalį grįžo iš Pitsburge vykusio Didžiojo dvidešimtuko (G-20) viršūnių susitikimo, sekmadienį kalbėjo savo konservatyvios pakraipos partijos susitikime Milane.

S.Berlusconi ministrams ir savo partijos šalininkams sakė: „Privalau perduoti sveikinimus nuo žmogaus, vardu... Jis vardu... Palaukit, tas žmogus buvo įdegęs – Barackas Obama!" „Nepatikėsite, tačiau jie abu deginosi paplūdimyje, nes jo žmona taip pat įdegusi“, – pridūrė premjeras, o jo žodžius palydėjo susirinkusiųjų plojimai ir juokas.

Opozicija pernai pavadino S.Berlusconi rasistu, kai šis kalbėdamas apie ką tik JAV prezidento rinkimus laimėjusį prezidentą pareiškė: „Jis jaunas, gražus ir įdegęs.“

 Italijos premjeras atmetė kritiką, sakydamas, jog tai tebuvo komplimentas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius