Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos premjerui Silvio Berlusconi siūlomas jo senasis estrados dainininko darbas

Baras, kuriame Italijos premjeras Silvio Berlusconi prieš pusę šimtmečio dainuodavo apie meilę, pasiūlė grįžti į senąją darbo vietą, kai politikas paliks vyriausybės vadovo postą, Vokietijos savaitraščio „Der Spiegel“ svetainė.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip nurodo „Spiegel Online“, šiam milijardieriui aksominiu balsu tikriausiai nereikės daugiau pinigų, tačiau tai būtų tinkama pabaiga karjeroje, kuri prasidėjo pramogų pasaulyje.

Kai 74 metų S.Berlusconi atsistatydins iš premjero posto, jis turės galimybę vėl tapti estrados dainininku garsiame bare „Kontiki“, esančiame Elbos saloje.

„Berlusconi gali vėl pradėti su mumis“, – sakė baro, esančio Marina di Kampo kurorte, vadybininkė Adriane Avagliano.

Praėjusio amžiaus 6-7 dešimtmetyje, kai S.Berlusconi studijavo teisę, jis dainuodavo „Kontiki“, kur susipažino su šou verslo grandais, tokiais kaip Tony Renisas, parašęs 1962 metais popmuzikos hitu tapusią dainą „Quando, Quando, Quando“. Būsimasis premjeras taip pat dainuodavo kruiziniuose laivuose ir griežė kontrabosu vienoje grupėje.

S.Berlusconi neseniai pareiškė, kad nebekandidatuos per 2013 metais vyksiančius rinkimus. Milijardierius, kuris vyriausybei vadovauja jau trečią kadenciją, liko ištikimas savo karjeros muzikinėms šaknims, pastaraisiais metais jis išleido kelis dainų apie meilę albumus, bendradarbiaudamas su gitaristu Mariano Apicelli (Marianu Apičeliu).

2003 metais, kai S.Berlusconi antrąkart vadovavo vyriausybei, šio dueto išleisto albumo vienoje dainoje sakoma: „Pasakyk man, jog viskas tuo nesibaigs, kad nenori šitaip išmesti mūsų keistos meilės. Pasakyk, kad sugrįši pas mane be karčių žodžių – leisk man laimėti tavąją širdį.“

S.Berlusconi šiuo metu yra teisiamas už tai, kad mokėjo už seksą nepilnametei marokietei, žinomai kaip Ruby Rubacuori.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius