-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Įvertinkite: filmo premjeroje Kristen Stewart parodė savo apatinius

Dar visai neseniai aktorė Kristen Stewart žiniasklaidos dėmesio centre buvo dėl neištikimybės skandalo, tačiau dabar visų dėmesį nukreipė aktorės apranga.
Kristen Stewart
Kristen Stewart / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kristen Stewart

Su mylimuoju aktoriumi Robertu Pattinsonu susitaikiusi Kristen šiuo metu reklamuoja savo naujausią filmą „On the Road“ ir kiekvieną kartą žengusi ant raudonojo kilimo sulaukia dėmesio bangos.

Iki šiol jos stilius žavėjo mados ekspertus, tačiau paskutinis blynas, rodos, buvo prisvilęs. Ketvirtadienio vakarą Kristen su kitais filmo aktoriais dalyvavo kino juostos premjeroje Niujorke.

K.Stewart, vilkėjusi kanadiečių kilmės dizainerio Erdem sukurtą suknelę, kuri tikrai nepaliko jokių paslapčių aplinkiniams. Priekinė apdaro dalis buvo pasiūta iš peršviečiamo gėlėto audinio, tad atsivėrė vaizdas į apačioje užsisegtą liemenėlę ir šilkines trumpikes.

Nors apatiniai buvo specialiai sukurti prie šios suknelės, vaizdas mados kritikų nesužavėjo. Prie suknelės ji buvo priderinusi elektrinės oranžinės spalvos aukštakulnius.

Kaip Kristen atrodė tą vakarą, galite pamatyti čia.

Kviečiame ir Žmonės.lt skaitytojus išreikšti savo nuomonę ir pastebėjimus apie šią Kristen suknelę žemiau esančiuose komentaruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius