Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įžeistas politikas iš komiko Sachos Barono Coheno sieks prisiteisti 95 mln. dolerių

Britų komiko Sachos Barono Coheno juodosios satyros laidos „Who Is America?“ „herojus“ JAV politikas Roy Moore'as rimtai supyko buvęs pavaizduotas kaip pedofilas per nacionalinę televiziją ir jo žodžiai, kad paduos komiką į teismą už šitokį garbės ir orumo įžeidimą, nebuvo tik žodžiai.
Roy Moore'as ir Sacha Baronas Cohenas
Roy Moore'as ir Sacha Baronas Cohenas / „Scanpix“ nuotr.

Alabamos valstijos teisėjas ir kandidatas į JAV Senatą Roy Moore'as, kurį seksualiniu priekabiavimu viešai yra apkaltinusios devynios moterys, iš Sachos Barono Coheno laidos filmavimo išėjo nebaigęs interviu.

Politiko nervai neatlaikė, kai komiko įkūnytas personažas Erranas Moradas pristatė neva Izraelio armijos išradimą – pedofilų ir seksualinių priekabiautojų detektorių. Ties politiku vis sucypdavęs detektorius buvo paskutinis lašas jo kantrybės taurėje ir jis tiesiog paliko studiją.

Šį laidos epizodą galite pažiūrėti štai čia:

VIDEO: Politikas Roy Moore'as komiko Sachos Barono Coheno laidoje „Who Is America?“

Kaip pranešta TMZ, Roy Moore'as ir jo žmona Kayla pateikė ieškinį prieš Sachą Baroną Coheną ir TV kanalus „Showtime“ bei CBS už tai, kad jie apgaule priviliojo jį į laidą ir iš jo viešai išsityčiojo.

Politikas tikina, kad visas interviu tebuvo apgaulė, ir jei jis būtų apie tai žinojęs, niekada nebūtų sutikęs dalyvauti.

Tačiau svarbiausia, kad tame interviu Roy Moore'as buvo pavaizduotas kaip seksualinis nusikaltėlis ir tai rimtai pakenkė jo reputacijai, sukėlė daug streso ir finansinės žalos. Politikas su žmona tikina, kad jis nėra seksualinis nusikaltėlis, ir Sachos Barono Coheno pokštas yra ne kas kita, kaip visiškas šmeižtas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Sacha Baronas Cohenas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Sacha Baronas Cohenas

Roy Moore'as už garbės ir orumo įžeidimą siekia prisiteisti mažiausiai 95 mln. JAV dolerių.

Praėjusiais metais Roy Moore'ui bandant patekti į JAV Senatą viešumon iškilo daugybė istorijų, esą prieš kelis dešimtmečius jis nederamai elgėsi su nepilnamečiais asmenimis. Politikas šiuos kaltinimus kategoriškai neigė, ir kadangi niekas jo neapkaltino oficialiai, jo kaltė taip ir nebuvo įrodyta.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Roy Moore'as
AFP/„Scanpix“ nuotr./Roy Moore'as

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius