Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įžymybės ir pažinčių programėlės: vieni jose sulaukė sėkmės, kitus palaikė apsimetėliais

Tikriausiai pastebėjote, kad šiais laikais vis daugiau žmonių naudojasi įvairiomis pažinčių programėlėmis ar portalais. Vieni jų pagalba ieško nuotykių, kiti – rimtų santykių, bet abi puses gauna tai, ko ir ieškojo. Manoma, kad garsūs užsienio pramogų pasaulio atstovai pažintis tokiais būdais užmegzti vengia. Tai – netiesa.
Hilary Duff, Zacas Effronas
Hilary Duff, Zacas Effronas / Vida Press nuotr.

Pavyzdžiui, tikriausiai nežinojote, kad atlikėja Katy Perry buvo viena pirmųjų įžymybių, pradėjusių naudotis „Tinder“ programėle jai tik pasirodžius rinkoje 2012-aisiais, ar kad aktorę Charlize Theron ja naudotis mokė artima bičiulė komikė Chelsea Handler? Kokios yra kitų garsių asmenų patirtys?

Amy Schumer

Komikei A.Schumer naudojimasis pažinčių programėle buvo ganėtinai sėkmingas. Vienoje jų ji susipažino su, deja, dabar jau buvusiu vaikinu, staliumi Benu Hanischu. Neatskleidžiama, kokioje jų užsimezgė pokalbis, tačiau, manoma, kad tai galėjo būti „Raya“ – programėlė, skirta, kaip rašoma, „tik kūrybiškiems žmonėms“, nors iš tiesų ja naudotis gali tik žinomi aktoriai, atlikėjai, fotografai, nuomonės formuotojai ir kiti garsūs asmenys, prieš tai užpildę specialią.

„Instagram“ nuotr./Amy Schumer ir Benas Hanischas
„Instagram“ nuotr./Amy Schumer ir Benas Hanischas

Savo knygoje „The Girl With The Lower Back Tattoo“ A.Schumer rašė, kad buvęs mylimasis jos dėmesį patraukė tuo, jog „jis buvo ne aktorius ar fotografas ir negyveno Los Andžele ar Niujorke. Jis kilęs iš Čikagos. Nusiuntėme vienas kitam pasisveikinimus ir apsikeitėme trumpomis žinutėmis“.

Chace’as Crawfordas

Serialo „Liežuvautoja“ žvaigždė Ch.Crawfordas britų žurnalui „Now“ kadaise yra sakęs turėjęs ne vieną anketą pažinčių svetainėse. Tame pačiame interviu aktorius pridūrė, kad apie tas anketas niekas iš tiesų nežinojo ir dėl to jis sulaukė vos kelių pakvietimų susitikti.

Vida Press nuotr./Aktorius Chace'as Crawfordas
Vida Press nuotr./Aktorius Chace'as Crawfordas

Zacas Efronas

Anketą „Tinder“ programėlėje buvo susikūręs ir aktorius Z.Efronas. Tiesa, po to viskas klostėsi ne taip, kaip jis tikėjosi. „The Times“ jis sakė: „Visų nuostabai, kai užsiregistravau „Tinder“, niekas manęs nesirinko. Jie manė, kad mano anketa netikra“.

Khloe Kardashian

Kai ši realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė 2016-aisiais išsiskyrė su krepšininku Jamesu Hardenu, jos draugė Malika Haqq jai sukūrė anketą „OK Cupid“ pažinčių svetainėje.

„Niekada anksčiau to nedariau, bet iš smalsumo ir juokaudamos Malika ir aš nusprendėme vieną anketą susikurti. Iš tikrųjų buvo labai smagu“, – sakė Khloe.

Demi Lovato

2017-aisiais pasirodžiusiame dokumentiniame filme „Demi Lovato: Simply Complicated“ dainininkė ir aktorė atskleidė praeityje turėjusi „Raya“ anketą, bet joje ji ieškojo ne tik meilės.

“(Programėle) naudojuosi ieškodama vaikinų ir merginų. Esu atvira žmogiškajam ryšiui. Man nesvarbu ar jis užsimezgs su vyru ar moterimi“, – sakė D.Lovato, prisipažinusi jaučianti didelę trauką sportininkams.

„Scanpix“ nuotr./Demi Lovato
„Scanpix“ nuotr./Demi Lovato

Hilary Duff

Aktorė H.Duff atskleidė 2015-aisiais „Tinder“ programėlę naudojusi reguliariai. Ji prisipažino vienu metu bendravusi net su devyniais vaikinais. O tai išbandyti aktorę paskatino jos draugės.

„Su žmonėmis dažniausiai susipažįstu per darbą ir niekada nebuvau aklame pasimatyme“, – vienoje pokalbių laidoje pasakojo žinoma moteris. Kaip vėliau paaiškėjo, iškart po interviu H.Duff nuėjo į pirmąjį pasimatymą. Prieš tai ji savo pašnekovui turėjo įrodyti tikrai esanti tas žmogus, koks buvo vaizduojamas nuotraukoje, mat daugelis negalėjo patikėti, kad kaip H.Duff atrodanti moteris neapsimetinėja tuo, kuo nėra.

Martha Stewart

Vida Press nuotr./Martha Stewart
Vida Press nuotr./Martha Stewart

Pažintis internete išbandė ir M.Stewart. Laidos „Today“ vedėjos 1987-aisiais su sutuoktiniu Andrew Stewartu išsiskyrusiai moteriai sukūrė anketą. Vėliau ji atskleidė nuėjusi į du pasimatymus su jai parašiusiais vyrais.

„Jie buvo labai malonūs“, – savo verdiktą paskelbė M.Stewart ir pridūrė tikrai kartosianti susitikimus.

Ericas Stonestreetas

Serialo „Moderni šeima“ žvaigždė, kalbėdamas su Ellen DeGeneres, sakė visada naudojęs tik socialinius tinklus, tačiau vėliau pažintims užmegzti išbandė tam skirtas programėles.

Vida Press nuotr./Ericas Stonestreetas
Vida Press nuotr./Ericas Stonestreetas

Nesulaukęs pasisekimo „Bumble“, kur pirmą žinutę turi parašyti moterys, aktorius užsiregistravo „Tinder“. Šias programėles žinomas vyras išbandyti nusprendė siekdamas patirti tą patį, ką ir kiti žmonės.

„Man neturėtų būti draudžiama daryti tai, ką kasdien daro kiti, nors ir esu žinomas“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius