Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Bridgesas gydėsi vėžį ir COVID-19, bet virusas „užpakalį išspardė stipriau“

Jeffas Bridgesas (71) su gerbėjais dalijasi džiugia žinia – pernai diagnozuota limfoma remisijoje. Bet kino filmų žvaigždė buvo susidūrusi su kitomis sveikatos problemomis, kurios jam smogė stipriau nei nukamavo vėžys. Aktorius buvo užsikrėtęs koronavirusu.
Jeffas Bridgesas
Jeffas Bridgesas / Vida Press nuotr.

„COVID gan stipriai man išspardė užpakalį, bet dabar esu pilnai paskiepytas ir jaučiuosi kur kas geriau“, – rašė jis savo internetiniame puslapyje.

Dar 2020 m. spalį aktorius pranešė, kad jam diagnozuota limfoma. Jeffas Bridgesas pasidalijo ir gydytojų prognozėmis, kurios tąkart buvo „geros“, bei žinia apie pradėtą gydymą.

Vida Press nuotr./Jeffas Bridgesas filme „Didysis Lebovskis“
Vida Press nuotr./Jeffas Bridgesas filme „Didysis Lebovskis“

Nepraėjo nė metai ir aktorių kamavęs kraujo vėžys – remisijoje, o, pasak užsienio žiniasklaidos, 22x30 cm auglys susitraukė iki karoliuko dydžio. Koronavirusu Jeffas Bridgesas užsikrėtė kovą, kai jam buvo atliekama chemoterapija.

Pandemiją sukėlusia liga užsikrėtė ir Jeffo Bridgeso žmona. Abu jie skubios medicinos pagalbos automobiliu buvo nugabenti į ligoninę, kur aktoriaus mylimoji praleido penkias dienas, o Jeffas Bridgesas – penkias savaites.

„Taip ilgai ten prabuvau dėl per chemoterapiją nusilpusio imuniteto. Po susidūrimo su COVID vėžys nebeatrodė toks sunkus“, – toliau dalijosi aktorius.

Nors buvo dienų, kai Jeffas Bridgesas kentėjo „siaubingus skausmus“ ir atrodė, kad „artėja prie dangaus vartų“, jis jautėsi laimingas ir mėgavosi gyvenimu. Neapsiėjo aktorius ir be medicininių prietaisų pagalbos. Pasivaikščiojimų metu jam buvo pajungtas deguonis.

O nevaikščioti filmo „Didysis Lebovskis“ žvaigždė negalėjo, mat turėjo tikslą link altoriaus per vestuves palydėti savo dukrą. Ne tik kad palydėjo, bet dar ir sušoko su ja šokį.

„Jo skleidžiamas garsas man priminė Dartą Veiderį“, – apie kompanioną deguonies balioną pasakojo aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius