-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Deppas po pergalės prisijungė prie „TikTok“: į pirmą įrašą sureagavo ir A.Heard

Praėjusią savaitę bylą dėl šmeižto prieš buvusią žmoną Amber Heard laimėjęs Johnny Deppas ką tik prisijungė prie „TikTok“ platformos. Reaguodamas į pirmąjį čia paskelbta vaizdo įrašą, pareiškimą jau paskelbė ir A.Heard atstovas spaudai.
Johnny Deppas ir Amber Heard
Johnny Deppas ir Amber Heard / Scanpix ir stop kadro nuotr.

Praėjusią savaitę Johnny Deppas laimėjo bylą dėl šmeižto prieš buvusią mylimąją Amber Heard. Ta proga aktorius prisijungė prie socialinio tinklo „TikTok“, atsidėkodamas savo gerbėjams, kurie jį palaikė per visą teismo procesą.

Kaip rašo mirror.co.uk, per 24 valandas nuo jo paskyros užregistravimo minėtoje socialinės žiniasklaidos platformoje, jį jau pasekė įspūdingas vartotojų skaičius – 6,2 mln.

Pirmajame įraše „Karibų piratų“ žvaigždė kreipėsi į savo „brangius, ištikimus ir nepalaužiamus“ gerbėjus.

Stop kadras/Johnny Deppas
Stop kadras/Johnny Deppas

„Mes visur buvome kartu, viską matėme kartu. Mes kartu ėjome tuo pačiu keliu. Kartu darėme teisingus dalykus, ir visa tai tik todėl, kad jums rūpėjo“, – teigė jis.

„Dabar visi kartu judėsime pirmyn. Jūs kaip visada esate mano darbdaviai, ir aš vėl neturiu kaip jums atsilyginti, išskyrus tai, kad tiesiog padėkojau. Taigi, ačiū. Su meile ir pagarba, JD."

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Praėjus vos devynioms valandoms po vaizdo įrašo paskelbimo, jis buvo peržiūrėtas 8,6 mln. kartų, o Johnny sulaukė 185 tūkst. palaikančių komentarų.

„Mes visi esame su tavimi, Johnny! Su nekantrumu laukiame, ką nuo šiol darysi!", – palaikymą J.Deppui išreiškė komentatorius.

Šalia kitų komentarų vienas Holivudo žvaigždės gerbėjas rašė: „Johnny, tu kalbėjai už viso pasaulio vyrus ir tikiuosi, kad mes galime tapti atviresni apie privačius dalykus. Ačiū tau, broli."

Trečiasis pridūrė: „Tai taip dėmesinga iš jo pusės, kad jis prisijungė prie programėlės, kurios bendruomenė dėl jo susibūrė."

Komentarų gausoje padėką J.Deepui skyrė ir moterys: „Kaip smurtą šeimoje išgyvenusi moteris, dėkoju už jūsų stiprybę ir galią kalbėti garsiai. Esate labai mylimas, pone. Klestėkite ir toliau. Daug apkabinimų jums ir jūsų šeimai."

Kaip praneša „People“, Amber Heard atstovas spaudai atsakė į šį viešą Johnny Deppo gestą pareiškime: „Kaip J.Deppas sako, kad „juda į priekį“, moterų teisės juda atgal. Nuosprendžio žinutė smurto šeimoje aukoms yra... bijokite atsistoti ir kalbėti.“

Tai ne pirmas kartas, kai aktorė prabilo po teismo pabaigos. Sulaukusi bylos baigties, ji patvirtino, kad skųs sprendimą, išplatindama tokį pareiškimą: „Nusivylimas, kurį šiandien jaučiu, neapsakomas žodžiais. Man skauda širdį, kad gausos įrodymų vis dar nepakako, kad atsilaikyčiau prieš buvusio vyro galią ir įtaką.

Dar labiau nusivyliau tuo, ką šis nuosprendis reiškia kitoms moterims. Jis atsuka laikrodį atgal į laiką, kai pasisakiusi moteris gali būti viešai sugėdinta bei pažeminta. Tai grąžina idėją, kad smurtas prieš moteris turi būti vertinamas rimtai.“

„Scanpix“/AP nuotr./Johnny Deppas, Amber Heard
„Scanpix“/AP nuotr./Johnny Deppas, Amber Heard

15min primena, kad po trijų dienų svarstymo prisiekusiųjų komisija vienbalsiai nusprendė, kad A.Heard negalėjo pagrįsti savo kaltinimų J.Deppui ir kad ji žinojo, jog jos teiginiai apie piktnaudžiavimą yra klaidingi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius