Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Lopez ir B.Affleckas oficialiai vėl pora: pasidalijo saldaus bučinio nuotrauka

Nors jų santykiai išgyveno tikrus amerikietiškus kalnelius, tarp kurių buvo beveik 20-ies metų tarpas, tačiau garsieji Jennifer Lopez (52) ir Benas Affleckas (48) ir vėl kartu. Tai žymi liepos 24-ąją gimtadienį šventusios atlikėjos nuotrauka – joje ji aistringai bučiuoja minėtąjį aktorių.
Jennifer Lopez ir Benas Affleckas (2003 m.)
Jennifer Lopez ir Benas Affleckas (2003 m.) / Vida Press nuotr.

Šeštadienį Jennifer Lopez ne tik šventė savo 52-ąjį gimtadienį, bet ir gerbėjams oficialiai parodė, kad jos santykiai su Benu Afflecku yra kaip niekad rimti. O tai ji įrodė pasidalindama keliomis nuotraukomis. Vienoje iš jų – aistringas bučinys su aktoriumi.

„52... Ką tai daro“, – po įrašu parašė J.Lopez.

Tiesa, tai nėra vienintelė akimirka, kurioje buvo kartu užfiksuoti įsimylėjėliai. Jie taip pat buvo pagauti vienoje iš kolegės aktorės Leah Remini „Instagram“ vaizdo įrašų.

15min primena, kad J.Lopez ir B.Affleckas draugavo nuo 2002-ųjų, tais pačiais metais susižadėjo, bet 2004-aisiais išsiskyrė. Vis tik pastarąjį mėnesį pramogų pasaulis vėl seka jųdviejų istoriją – atlikėja ir aktorius ne kartą pastebėti laiką leidžiantys kartu, drauge atostogauja.

Tačiau kaip rašė „Entertainment Tonight“, panašu, kad jų santykiai nėra tik trumpas susibėgimas. Pasak leidinio šaltinių, „J.Lo ir Benas rimtai draugauja ir draugams sako, kad yra kartu“.

Vida Press nuotr./Jennifer Lopez ir Benas Affleckas
Vida Press nuotr./Jennifer Lopez ir Benas Affleckas

„Kai jie vėl susiėjo, turėjo pamatyti, ar ta kibirkštis vis dar čia, nes praėjo jau nemažai laiko. Ta kibirkštis buvo, taigi dabar jie visiškai atsidavę santykiams“, – sakė etonline.com šaltinis.

Tiesa, kaip pridūrė, jie neignoruoja praeities: „Jie kalbėjo apie praeitį ir kodėl tada nepasisekė. Tačiau šį kartą jie abu viltingi apie savo santykius ir deda į juos pastangas. Jie abu subrendo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius