-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Aniston mėgina sukelti pavydą

Jennifer Aniston griebėsi romano su filmo „The Bounty“, kuriame dabar filmuojasi, kolega aktoriumi Gerardu Butleriu. Pikti liežuviai plaka, kad moteris nutarė sugundyti 39-erių škotų gražuolį, kad sukeltų pavydą buvusiam sutuoktiniui Bradui Pittui.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė showbizspy.com, kai kurie šaltiniai tvirtina, kad 40-metė J.Aniston yra įsitikinusi, kad nauji karšti santykiai su G.Butleriu yra raktas atnaujinti romantiškus ryšius su B.Pittu. J.Aniston su juo buvo susituokusi 5 metus ir išsiskyrė 2005-aisiais, šiam ją iškeitus į Angeliną Jolie.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Gerardas Butleris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Gerardas Butleris

„Jennifer mano, kad Gerardas galėtų pagelbėti jai susigrąžinti Bradą. Ji žino, kad Bradas rimtai apie tai svarsto. Po tiek metų skausmo Jen jaučia pergalės skonį – Bradą lengva valdyti, o Angelina prarado persvarą“, – bulvariniam leidiniui „National Enquirer“ sakė šaltinis. Anot jo, J.Aniston viešas santykių su G.Butleriu demonstravimas – peilis į širdį B.Pittui.

„Jen nesisieloja dėl nenusisekusių santykių su Bradley Cooperiu. Ji nebesigręžioja į praeitį, kaip kad darė anksčiau, ji visiškai valdo savo gyvenimą ir tai puikiai atspindi jos santykiai su seksualiuoju Gerardu. Jeniffer kerštas labai saldus, ji žino, kad varo Bradą į neviltį. Jo padėtį apsunkina ir seklumą pasiekę santykiai su Angelina“, – buvo įsitikinęs neprisistatęs šaltinis.

Pasak jo, J.Aniston svarbu įtikinti B.Pittą, kad jei jis norėtų susigrąžinti buvusią žmoną, turėtų nuversti kalnus.

„Statymai per šį žaidimą labai dideli, bet Jen yra pasiruošusi viskam“, – kalbėjo šaltinis. Tiesa, derėtų atsižvelgti į tai, kad „National Enquirer“ yra pelnęs gana prastą reputaciją – leidinys nuolat skelbia itin sensacingas naujienas, tačiau tik menka dalis jų atitinka tikrovę. Leidinio žurnalistai ypač mėgsta B.Pitto, A.Jolie ir J.Aniston trijulę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius