-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

J.Buttonas pirks R.Williamso vilą?

F–1 čempionas Jensonas Buttonas nori už 6 mln. svarų įsigyti dainininko Robbie Williamso prabangią vilą Didžiojoje Britanijoje.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / „Scanpix“ nuotr.

Spalio pabaigoje pasigirdus žiniai, kad dainininkas Robbie Williamsas nori kuo greičiau parduoti dar šiemet žiemą įsigytą vilą Viltšyre, rodos, atsirado potencialus pirkėjas. Kaip rašo „The Sun“, 29 metų pilotas J.Buttonas įsitraukė į šio nekilnojamojo turto medžioklę. Šaltinis teigė: „Iš pradžių Jensonas galvojo apie nuomą, bet dabar nori pirkti. Tai kaip tik jam.“

Už XVIII amžiaus statinį su septyniais miegamaisiais, aikštele sraigtasparniui, sodais, fontanais vasarį Robbie sumokėjo 8,5 mln. svarų. Dabar 35 metų dainininkas nori kuo greičiau jo atsikratyti ir su mylimąja Ayda Field grįžti į Los Andželą, todėl yra pasiryžęs nuleisti kainą ir patirti milijono svarų nuostolį. Kaip dar spalio pabaigoje rašė „The Sun“: „Robbie yra pametęs galvą, kad viskas vyktų kaip galima greičiau. Jam šiuo metu daug svarbiau išsikraustyti negu užsidirbti. Šiuo metu jam daug svarbiau su Ayda grįžti į Valstijas.“

Šių metų „Formulės-1“ nugalėtojas daugiausia laiko leidžia apartamentuose Monake, taip pat turi vilą Bahreine, butą Londone.

Kad paklotų apvalią sumelę už šią vilą, kurios erdvūs sodo takai labai primena tikrą lenktynių trasą, J.Buttonui neturėtų pristigti pinigų – per trejus metus „McLaren“ komandoje anglas uždirbs 18 mln. svarų sterlingų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius