Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Lopez 40-mečiui – staigmena

Amerikiečių aktorė ir atlikėja Jennifer Lopez neabejotinai turi šimtus tūkstančių gerbėjų visame pasaulyje, bet didžiausias gerbėjas yra jos vyras dainininkas Marcas Anthony. Būtent jis neleido, kad mylimos sutuoktinės 40-ojo gimtadienio šventė praslystų nepastebėta.
Jennifer Lopez su vyru Marcu Anthony
Jennifer Lopez su vyru Marcu Anthony / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Liepos 24-ąją gimusi J.Lopez visą savo gimtadienio dieną praleido darbuodamasi naujojo filmo „The Back-Up Plan“ filmavimo aikštelėje. Tačiau su tamsa atėjo laikas ir švytinčiam gimtadieniui – staigmenai. Vakarėlį, kurio detalės nebuvo viešinamos, organizavo M.Anthony. Jis žmoną švęsti gimtadienio atsivežė į viešbutį „Griffou“ Niujorke. J.Lopez pritrenkė susirinkusiuosius ir fotografus stulbinamu žavesiu. Vilkėdama sidabrine suknele ji demonstravo puikią figūrą ir toli gražu neatrodė kaip du vaikus pagimdžiusi 40-metė. M.Anthony didžiuodamasis pozavo su žmona ir nė akimirkos nepaliko jos vienos. Dailymail.co.uk pranešė, kad mintis padovanoti J.Lopez vakarėlį kilo todėl, kad jo 40-mečiui praėjusių metų rugsėjį sutuoktinė surengė nepakartojamą puotą su daugybe garsenybių.

„Viskas buvo slepiama. Net nebuvo aišku, kas pasirodys šventės metu. Muzikantai iki pat paskutinės akimirkos nežinojo, ar jie pasamdyti jie, ar ne. Buvo mėginama išvengti bet kokio informacijos nutekėjimo“, – sakė šaltinis. Su gimtadieniu J.Lopez pasveikino ir „The Back-Up Plan“ kino juostos kolegos, jie po filmavimo aktorei įteikė didžiulį šokoladinį tortą ir daugybę gėlių.

Šią savaitę aktorė prasitarė, kad mielai susilauktų daugiau vaikų su M.Anthony. Pora susilaukė dvynukų, o dainininkas turi dar tris vaikus iš ankstesnių santykių. Tiesa, J.Lopez nebuvo tikra, ar jos svajonėms lemta išsipildyti. „Norėčiau daugiau vaikų, bet nežinau, ką mums suruošęs gyvenimas, nežinau, ar pavyks“, – žurnalistams sakė J.Lopez.

Kaip per savo gimtadienio šventę atrodė J.Lopez, galite pažiūrėti čia.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius