Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 20 /22:26

„Jackass“ narys Ryanas Dunnas žuvo avarijoje

„Jackass“ narys Ryanas Dunnas pirmadienio naktį žuvo avarijoje – jis pats vairavo automobilį ir, kaip manoma, smarkiai viršijo greitį.
Ryanas Dunnas
Ryanas Dunnas / „Scanpix“ nuotr.

Nelaimė įvyko apie 2.30 val. Pensilvanijoje. Portalas mtv.com praneša, kad dar neaišku, kas vairavo automobilį „Porsche“, kuris perskriejo per apsauginį kelio užtvarą, trenkėsi į medį ir užsidegė. Kartu su 34 metų R.Dunnu važiavęs asmuo taip pat žuvo įvykio vietoje, bet jo tapatybė neatskleista.

Socialiniame tinkle „Twiter“ „Jackass“ narys prieš nelaimę publikavo nuotrauką, kurioje jis užfiksuotas su draugų kompanija. Fotografijoje įamžinta, kaip vaikinai vartoja alkoholį.

Avarijos nuotraukas galite pamatyti čia.

Atnaujinta 22.26 val.

Policija patikslino, kad avarijos metu už 2007 metais pagaminto „Porsche 911 GT3“ vairo sėdėjo pats R.Dunnas, automobilis buvo registruotas jo vardu. Atvykus pareigūnams automobilis skendėjo liepsnose, o paties aktoriaus kūnas buvo beveik neatpažįstamai suniokotas. Dailymail.co.uk skelbia, kad R.Dunną pavyko atpažinti pagal tatuiruotes.

Policijos atstovai sako, kad avarijos priežastis turbūt buvo greičio viršijimas. Šaltiniai teigia, kad R.Dunnas avarijos metu buvo apsvaigęs nuo alkoholio – prieš avariją nuo 22.30 val. iki 02.10 val. jis išgėrė mažiausiai tris bokalus alaus ir tris taureles stipresnių alkoholinių gėrimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius