Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jacko Nicholsono karštas būdas sugriovė jo kaip virtuvės šefo karjerą

Aktorius Jackas Nicholsonas dėl savo karšto būdo prarado galimybę tapti virtuvės šefu, kai kartą netekęs kantrybės pradėjo rėkti ant užkandinės klientės.
Amžinas „Lakers“ sirgalius aktorius Jackas Nicholsonas
Jackas Nicholsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Filmo „Švytėjimas“ žvaigždė pertraukose tarp savo ankstyvųjų filmavimų jaunystėje dirbo virėju vienoje užkandinėje Naujajame Džersyje. Kartą jį supykdė viena lankytoja, išdrįsusi sukritikuoti jo kulinarinius sugebėjimus.

Trijų „Oskarų“ laureatas prisipažįsta, kad jam visada sunkiai sekdavosi tvardyti pyktį ir apgailestauja, kad nesugebėjo to išmokti anksčiau.

„Vieną dieną užsukusi moteris paprašė blynų, o man jie išėjo kokių trijų colių storio. Tada ji paklausė: „kas čia per velnias?“. Nesusilaikiau ir atkirtau: „Tai išsikepk pati tų savo nelaimingų blynų!“, – pasakojo aktorius interviu britų laikraščiui „The Sun“.

„Visada turėjau problemų dėl pykčio ir kartas nuo karto tiesiog turėdavau jį nuleisti. Vėliau visada dėl to gailėdavausi. Po poros valandų aš paprastai nusiraminu ir pagalvoju, kaip dar galėjau išspręsti šią problemą nepratrūkęs? – kalbėjo J.Nicholsonas. – Man jau seniai reikėjo to išmokti, mano gyvenimas būtų buvęs daug lengvesnis – mažiau reikėtų atsiprašinėti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius