Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jacksono mirties paslaptis bus išspręsta netrukus

Paslaptingos aplinkybės gaubiančios Michaelo Jacksono mirtį turėtų paaiškėti labai greitai, skynews.com teigė buvęs advokatas.
Gerbėja atsinešė vėliavą su Michealo Jacksono atvaizdu.
Michaelo Jacksono atvaizdas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Peteris Lopezas tikisi, kad toksikologiniai tyrimų rezultatai paaiškės greitu metu, tačiau tyrimų rezultatai nebus skelbiami viešai tol, kol policija nebaigs tyrimo.

Ponas Lopezas sakė: Turėtume naujienas išgirsti jau kitą savaitę. Aš tikiu, kad Los Andželo policija vykdo labai nuodugnų tyrimą.

P.Lopezas taip pat jaučia, kad jo buvusio kliento mirties buvo galima išvengti: „Dar anksti kažką teigti, nes neturime visų faktų, bet aišku viena, kad jis neturėjo mirti. Kažkas pasielgė labai neteisingai ir mes greitai tai išsiaiškinsime.“

Kovos su narkotikais administracijos (DEA) agentai šią savaite apieškojo vaistinę Las Vegase, kad surastų Jacksono dokumentus išrašytus jo gydytojo Conrado Murray.

Advokatas žurnalistui taip pat priekaištavo, kad žiniasklaida elgiasi neatsakingai, karštligiškai nagrinėdama Jacksono vaikų tėvystės klausimą.

„Vaikai greičiausiai išgirs visus šiuos skandalus. Jie yra protingi, jauni, nuostabūs vaikai. Žiniasklaidos elgesys yra užgaulus ir žalingas, atvirai sakau, kad tai neatsakinga.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius