Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Jasonas Momoa gerbėjus nustebino išvaizdos pokyčiais: po 7 metų dėl kilnaus tikslo nusiskuto barzdą

Aktoriui Jasonui Momoa (39 m.) tvirtas kūnas ir galinga išvaizda padėjo gauti vaidmenį seriale „Sostų karai“ ir ne viename populiariame filme. Be viso to, Jasonas yra pavergęs ir milijoninės gerbėjų armijos širdis, tačiau pastarieji neseniai liko šokiruoti – aktorius nusiskuto 7-erius metus augintą barzdą.
Jasonas Momoa
Jasonas Momoa / „Scanpix“ nuotr.

Toks žinomo vyro veiksmas nebuvo skubotas ar neapgalvotas. Aktorius skutimosi procesą įrašė viduryje dykumos, o pats veiksmas buvo atliktas norint paskatinti žmones rūšiuoti. Vaizdo įraše, kuriuo J.Momoa pasidalino „YouTube“, aktorius prisipažino, kad paskutinis kartas, kada skutosi barzdą, buvo tik 2012-aisiais.

Proceso metu aktorius atsisveikino su savo garsiausiais vaidmenimis – seriale „Sostų karai“ Khalu Drogo‘u ir filme „Aquaman“ Arthuru Curry. Vėliau aktorius paaiškino, kad tokie išvaizdos pokyčiai skirti „norint atlikti teigiamas permainas mūsų planetos naudai“.

Vaizdo klipe aktorius demonstruoja, kuo galima pakeisti plastiką, ir skatina vartoti daugkartines pakuotes. „Svarbiausia, ką noriu padaryti, tai padidinti visuomenės sąmoningumą. Plastikas žudo mūsų planetą“, – sakė aktorius.

Skutimosi procesą pamatykite čia:

VIDEO: Goodbye Drogo...I SHAVED!

Aktoriaus gerbėjai tokiu poelgiu liko šokiruoti. Vienas iš jų rašė: „O Dieve, Jasonai. Man dėl šių tavo pokyčių tikrai negera.“ Kiti fanai buvo nustebinti gerąja prasme: „Gerai, bet Jasonas Momoa be barzdos – vau.“

Aktorius „Instagram“ paskyroje taip pat pasidalino ištrauka iš vaizdo įrašo filmavimo. „Viso gero Drogui, Aquamanui, Declanui, Babai. Aš skutuosi šį „monstrą“ – metas pokyčiams. Pokyčiams dėl geriausio... mano vaikams, jūsų vaikams, pasauliui.

Darykime gerus pokyčius dėl mūsų planetos. Išvalykime vandenynus, žemę. Šioje kelionėje prisijunkite prie manęs. Pereikime prie perdirbamo aliuminio. Vanduo skardinėse, o ne plastike“, – prie vaizdo įrašo „Instagram“ rašė J.Momoa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius