-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

JAV popmuzikos žvaigždė Christina Aguilera suklydo giedodama valstybinį himną (video)

JAV popmuzikos žvaigždė Christina Aguilera pripažino suklydusi sekmadienio vakarą giedodama JAV nacionalinį himną prieš amerikietiškojo futbolo čempionato finalo rungtynes, nes trumpam sutriko ir išsimušė iš ritmo.
Christina Aguilera
Christina Aguilera / „Scanpix“ nuotr.

„Galiu tik tikėtis, kad kiekvienas sugebėjo pajusti mano meilę šiai šaliai ir kad vis dėlto buvo atskleista tikroji jos himno dvasia“, – sakė dainininkė savo pranešime, paskelbtame po nevykusio pasirodymo.

Giedodama JAV nacionalinį himną „The Star–Spangled Banner“, Ch.Aguilera dukart pakartojo tą pačią eilutę, šiek tiek pakeitusi jos žodžius.

Ši klaida iškart sulaukė didelio atgarsio socialinių tinklų komentaruose.

Ch.Aguilera toli gražu nebuvo pirmoji, suklydusi viešai giedodama „The Star–Spangled Banner“.

2001 metais dėl iškraipyto himno teksto buvo nušvilpta soulo muzikos atlikėja Macy Gray. Šis apmaudus incidentas įvyko per amerikietiškojo futbolo šlovės muziejaus (Pro Football Hall of Fame) organizuotas parodomąsias rungtynes Kantono mieste, Ohajo valstijoje, iš kurios yra kilusi M.Gray.

Vėliau M.Gray naujienų agentūrai „The Associated Press“ sakė: „Neabejotina, kad tai buvo pati apmaudžiausia akimirka (mano) gyvenime.“

Tuo tarpu pernai gruodį Kanzas Sityje prieš amerikietiškojo futbolo rungtynes tarp vietos komandos „Chiefs“ ir Denverio „Broncos“ kantri muzikos grupės „Eli Young Band“ dainininkas Mike'as Eli taip smarkiai supainiojo himno žodžius, kad buvo priverstas giedoti iš naujo.

Ch.Aguilera, kuri scenoje pasirodė vilkėdama juodą suknelę, amerikietiškojo futbolo čempionato finalo rungtynėse savo balsą demonstravo jau antrą kartą. 2000 metais ji su kitais atlikėjais dainavo per Atlantoje vykusių rungtynių pertrauką.

Kai buvo paskelbta, kad Ch.Aguilera atliks nacionalinį himną per šių metų finalo rungtynes, dainininkė savo pranešime spaudai nurodė, jog himno žodžius išmoko būdama septynerių, taip pat pridūrė esanti „sužavėta, kad gali tapti šio legendinio renginio dalimi“. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius