Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Aniston – gyvenimas su šypsena

Kai garsenybių gyvenimai varstomi po kaulelį, atrodytų, vienintelis jų noras – pasislėpti nuo pašalinių akių. Tačiau akivaizdu, kad Jennifer Aniston dėmesys patinka. Aktorė nesivaržydama fotografų blyksčių šėlo Madride ir demonstravo seksualios senjoritos šokių judesius.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

Su kolega Gerardu Butleriu Ispanijoje filmą pristačiusi 41 metų J.Aniston gerai pažįstama iš romantinių komedijų. Tačiau garsūs aktoriai gyvenime pašmaikštauja kur kas rečiau nei ekrane. Tiesa, Madride J.Aniston tikrai lydėjo gera nuotaika – viename klubų šokant profesionaliai flamenko šokėjai aktorė neištvėrė nuošalyje ir prisidėjo prie ispanės. Gaila, bet G.Butleris smagų reginį stebėjo iš šalies ir vengė pamiklinti klubus.

Dailymail.co.uk žurnalistai juokauja, kad keliaudami po Europą aktoriai neįtikino žurnalistų nesantys pora. G.Butleris ir J.Aniston kartu praleido daug laiko, juolab kad Paryžiuje 40-ies aktorius į darbą paleido rankas. Fotografuodamasis per filmo „Pasodinsiu savo eks“ (angl. „The Bounty hounter“) pristatymą G.Butleris, manydamas, kad niekas nemato jo iš nugaros, ranką buvo patogiai įtaisęs J.Aniston ant užpakalio.

Aktoriai teigia bendraujantys tik kaip kolegos, tačiau akivaizdu, jog J.Aniston gyvenime – šviesus ruožas. Tai ji teigė ir fotografuodamasi balandžio mėnesio žurnalui „Harper's Bazaar“. Interviu ji prasitarė, kad mielai išmėgintų rimtesnius, sunkesnius vaidmenis, tačiau pripažino, kad žmonėms būtų sunku tai suprasti. „Man patinka būti išskirtinei ir nepadoriai. Tačiau žiūrovai nepritartų, jei filme su manimi būtų žudoma ir prievartaujama“, – sakė J.Aniston.

Nors žurnalo nuotraukose atrodė neprikaištingai, aktorė tikino, kad veido linijos „gilėja su kiekviena diena“, tačiau yra natūralios. „Jos – padarytos gyvenimo, nesileidžiu botokso. Kaip rūpinuosi išvaizda? Sportuoju, gerai valgau. Jei norite būtų sveikos, patariu: nustokite kasdien valgyti mėšlą“, – ragino J.Aniston.

J.Aniston nuotraukų iš Madrido ir kadrų „Harper's Bazaar“ pažiūrėti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius