Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Aniston: santykių nesėkmes pakeitė romantika

Užkeiktąja Holivudo vieniše vadinta aktorė Jennifer Aniston ilgą laiką vertė žiniasklaidą ir gerbėjus svarstyti – kaip tokia žinoma ir žavi moteris nesusiranda sau tinkamo vaikino. Tačiau panašu, kad su niekuo nesuartėdavusi J.Aniston įleido į širdį naujus jausmus ir su malonumu mėgaujasi romanu su aktoriumi Justinu Theroux.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

Šią savaitę J.Aniston drauge su mylimuoju atvyko į Havajus, kad pasimėgautų laisvalaikiu dviese. Beje, būtent Havajų salose praėjusiais metais aktorė nusifilmavo filme „Suvaidink mano žmoną“ (angl. „Just Go with It“) su kolega Adamu Sandleriu. Akivaizdu, kad čia gimęs filmas su laiminga pabaiga J.Aniston patiko ir savajai meilės istorijai ji norėtų to paties.

Vos atvykę į oro uostą J.Aniston ir J.Theroux, kuriam rugpjūčio 10-ąją sukaks 40 metų, gavo po tradicinę gėlių girliandą, uždedamą ant kaklo atvykusiam į Havajus. Aktorius buvo tikras džentelmenas ir nešė damos lagaminus.

Bendrą poros nuotrauką oro uoste pamatyti galite paspaudę čia.

Žurnalo „People“ žiniomis, J.Aniston ir J.Theroux savo romaną vertina labai rimtai ir jau dairosi bendro meilės lizdelio Kalifornijoje. Iki šiol Niujorke gyvenantis aktorius lankydamasis Los Andžele nuolat apsistodavo mylimosios būste Beverli Hilse, tačiau J.Aniston neseniai jį pardavė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Justinas Theroux'as
Justinas Theroux

Romanas filmavimo aikštelėje?

Nors apie J.Theroux asmeninį gyvenimą žinoma nedaug, aišku viena – prieš pat paviešindamas santykius su J.Aniston, jis paliko moterį, su kuria praleido net 14 metų.

Kaip rašė Usmagazine.com, aktorius su 34-erių kostiumų dizainere Heidi Bivens susipažino, kai jai tebuvo 20 metų. Net 6-erius paskutiniuosius draugystės metus jie gyveno kartu Niujorke. Birželio viduryje H.Bivens atstovas patvirtino, kad ji išsikraustė iš bendrų poros namų.

Žurnalo „Us Weekly“ šaltinio teigimu, kibirkštėlė tarp J.Theroux ir J.Aniston įsižiebė filmavimo aikštelėje, kai jie praėjusį rudenį dirbo Atlantoje, Džordžijos valstijoje (JAV), kur buvo filmuojama komedija „Wanderlust“. Tuo metu aktorius dar gyveno su H.Bivens. „Jis mėgino trumpam su ja išsiskirti, Justinas nutraukė santykius kovo mėnesį, tačiau jų santykiai buvo permainingi ne vienerius metus“, – sakė šaltinis. J.Aniston ir J.Theroux paviešino savo santykius birželio pradžioje kartu pasirodę MTV kino apdovanojimų vakarėlyje Los Andžele. Beje, liepą garsi aktorė jau spėjo naująjį vaikiną pristatyti savo tėvui Johnui – trijulė pastebėta kartu vakarieniaujanti. Šį įvykį žurnalistai pavadino itin svarbiu aktorės žingsniu.

Buvo geidžiama, bet vieniša

Praėjusių metų spalį žurnalų „60 Minutes“ ir „Vanity Fair“ atlikto bendro tyrimo duomenimis J.Aniston buvo išrinkta geidžiamiausia nuotaka. Ją pasirinko net 29 proc. visų apklaustųjų, antroje vietoje liko aktorė Halle Berry. J.Aniston nuo 2005-ųjų, kai išsiskyrė su sutuoktiniu Bradu Pittu, iki romano su J.Theroux, buvo siejama su keletu vyru. Ji susitikinėjo su dainininku Johnu Mayeriu, aktoriumi Vince‘u Vaughnu, sklandė gandas apie trumpą romaną su Gerardu Butleriu.

Pati J.Aniston anksčiau yra piktinusis, kad žiniasklaida nuolat kartoja, jog jai nesiseka meilės reikalai. „Šis reikalas pavadinimu „vargšė vieniša Jen“ mane erzina. Jaučiuosi gerai ir manau, kad meilės reikalai man puikiai sekasi“, – žurnalui „Vogue“ yra sakiusi J.Aniston. Panašu, kad vienišės etiketę, bent jau kol kas, ji tikrai gali pamiršti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius